Янукович іде шляхом Лукашенка, ‒ свободівець

Янукович іде шляхом Лукашенка, ‒ свободівець
Підписавши низку зрадницьких угод в Москві, Янукович прирік Україну на економічну відсталість та чітко дав зрозуміти, що йде політичним шляхом Олександра Лукашенка, ‒ стверджує керівник прес-служби Волинської обласної організації ВО «Свобода» Петро Герасименко.

Про це він заявив під час круглого столу «Шляхи подолання політичної кризи в Україні: репресії чи пошук діалогу?» 18 грудня 2013 року, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

«Домовленості Януковича з Путіним у Москві 17 грудня означають, що режим прирік Україну на економічну, технологічну відсталість та пішов шляхом Олександра Лукашенка, здавши державу Кремлю. Кредит на 2 роки в розмірі 15 мільярдів доларів під 5% річних – це кабальний кредит, який не спрямований на розвиток, інвестиції, а консервує відсталість української економіки, дозволяє олігархам і далі не проводити модернізацію підприємств. Цей кредит Україна не зможе віддати. А це означатиме те, що нам доведеться розплачуватися з Росією своєю незалежністю, стратегічними підприємствами», - зазначив Петро Герасименко.

«268 доларів – це ціна газу не для населення, а для олігархів. Знижка не означатиме зменшення тарифів на комунальні послуги. Вона дасть можливість і далі не проводити модернізацію. Навпаки – це компенсація Януковича для олігархів за їх лояльність до влади», ‒ додав свободівець.

Також, на думку Петра Герасименка, лише активність громади дасть можливість уникнути репресій та захистити людей від свавілля влади.

«На фоні останніх подій волинські нардепи-олігархи обрали типову позицію страуса – сидіти в кущах та чекати, чим все завершиться. Їх не бачили на майданах. Вони ніколи не підуть проти Партії регіонів, що і було продемонстровано і під час голосування за відставку уряду Азарова, і під час року їхньої каденції у парламенті», ‒ наголосив Петро Герасименко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрозуміло. А от куди закликають у сволоті?
Відповісти
хто?асабливий?чи з конопель вискочив?
Відповісти
Свобода не вперше (і що найгірше не востаннє) розчаровує дурною необгрунтованою і брехливою балаканиною. Киваючи на зрадників, було б не зайве заявляти про свої конкретні дії. Можливо ваші горе-лідери добами стоять на майданах? Чи прийшли- покричали- і по теплих ліжках?!
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=qer5MPyLBvM
Відповісти
Важко читати правду?
Відповісти
http://www.credo-ua.org/2011/08/49432
Відповісти
З криками свободу попугаям!!
Відповісти
Якщо йде по такому сценарію то я згідний... :)))

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zxBMU-43qgs
Відповісти