На Волині нехтують правами «дітей війни»

Волинянин скаржиться, що попри офіційне отримання статусу "дитини війни", це не вказано в паперах комунальних підприємств Володимира-Волинського.

Про це йдеться в запиті депутата Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександра Пирожика, який він оголосив під час сесії ради 20 грудня та адресував голові облдержадміністрації Борису Клімчуку та прокурору Волині Андрію Параці.

Так, заявник стверджує: в управлінні праці та соціального захисту Володимира-Волинського, а також в підприємстві енергозбуту, він значиться у списках «дітей війни» під номером 524, натомість в усіх інших комунальних організаціях він узагалі не числиться, а КП «Полігон» не спромігся надати відповідь на цей запит ще з 10 жовтня 2013 року.

Також чоловік заявляє про те, що його несправедливо скоротили з роботи і з 2009 року не здійснюють перерахунку пенсії.

«Чи, можливо, це так запрограмовано, щоб нас винищити? Серед білого дня нас обдурюють, грабують, морально і духовно знущаються. І тоді постає питання: а навіщо нам така влада, яка своїми антизаконними діями налаштовує неприязнь між людьми, а потім посилається на неспроможність дотримання доброзичливих і добросусідських відносин. Повага і довіра до такої влади зараз і завжди будуть відсутні», – стверджує заявник.

Тож, депутат Пирожик попросив перевірити факти, які вказані вище, та притягнути до відповідальності винних.

Колеги його підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякуюємо царю Борису К. ))
Відповісти
А хто в цьому винен ,самі обрали собі таку владу -терпіть .Довибори показали ,що за 200гривень наш лохторат продається на УРА.
Відповісти
Останні новини
На Волині нехтують правами «дітей війни»
20 грудень, 2013, 11:00
Кирил дав Ніфонту орден
20 грудень, 2013, 10:52