Призначено нового прокурора Любомльського району

Призначено нового прокурора Любомльського району
Прокурор області Андрій Парака 5 березня представив колективу Любомльської міжрайпрокуратури нового міжрайонного прокурора – молодшого радника юстиції Олега Корецького.

Як інформує прес-служба обласної прокуратури, керівника призначили з гідно з наказом Генпрокурора України Віктора Пшонки.

Виступаючи перед присутніми, прокурор Волині зауважив, що новий керівник міжрайонної прокуратури – уродженець Турійська Олег Корецький – незважаючи на молодий вік, є досвідченим працівником органів прокуратури, має досвід роботи у сферах нагляду за додержанням земельного та природоохоронного законодавства, такий необхідний саме в Любомльському та Шацькому районах.

До призначення на посаду міжрайонного прокурора Олег Корецький працював старшим прокурором відділу захисту фінансово-економічних інтересів держави управління захисту інтересів держави Головного управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави Генеральної прокуратури України.

«Цей досвід теж має допомогти йому якісно працювати й досягати реальних результатів прокурорсько-слідчої діяльності у сучасних умовах, коли перед органами прокуратури стоїть важливе завдання – принципово реагувати на будь-які порушення закону, ким би вони не вчинялися», - наголосив обласний прокурор.

До слова, перед Олегом Корецьким районним Любомльським прокурором був Володимир Лебедюк. Наприкінці січня його перевели на місце прокурора Ківерцівського району, замінивши на цій посаді звинуваченого в хабарництві районного прокурора Володимира Мойсейця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Призначено нового прокурора Любомльського району
06 березень, 2012, 10:28