Кирил дав Ніфонту орден

Кирил дав Ніфонту орден
Орден преподобного Серафима Саровського II ступеня отримав митрополит Ніфонт від Патріарха Московського й всієї Русі Кирила.

Нагороду йому вручили 19 грудня, ‒ повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ МП.

У день святкування пам’яті святителя Миколая, після Божественної літургії в Спасо-Преображенському соборі Миколо-Угреського ставропігійного чоловічого монастиря в Підмосков’ї, Святіший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил вручив високі церковні нагороди ряду архієреїв Руської Православної Церкви.

Указом Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, зважаючи на багаторічне архіпастирське служіння та у зв’язку з 65-річчям від дня народження, митрополит Волинський і Луцький Ніфонт був нагороджений орденом прп. Серафима Саровського II ступеня.

Зі словами подяки Кирил звернувся до митрополита Ніфонта: «Я дуже ціную Ваші труди, владико. Був у Вашій єпархії, бачив, з якою любов’ю ставиться до Вас народ, бачив, яка величезна кількість віруючих стікається на Ваші богослужіння. Знаю і про те, які труднощі Ви подолали. Нехай Господь допомагає Вам і далі гідно нести це служіння».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви хоч читаєте, що написали в заголовку?
Відповісти
у вас хоч капелька поваги до священиків є? свиноття непрофесійне
Відповісти
Проте засуджую таке зверхнє відношення до церковних їєрархів. За ними стоять люди...
Відповісти
Ну і заголовок((
Відповісти
"Христос вручив орден Апостолу Павлу." - Уявіть собі таку ситуацію.
Відповісти
Цього Ніфонта, поважають і шанують тисячі людей( прийдіть і подивіться яка кількість людей стоїть на богослужіння, коли він їх очолює)!!!!!!
Якщо він для ВАС ніхто - хоча б будьте толерантні!!!
Відповісти
Хм...... цікаво про Мішку (КП) ви так само будете зневажливо писати, у інтернет виданні яке читають (покищо) громадяни міста й не лише! Будьте людьми, і засуньте свої особисті вподобання далеко, говоріть про них вдома на кухні, майте хоч каплю поваги ......
P.S. Вам до нього як до неба рачки, зробіть хоч малу долю того що робить він......
Для розумніків які сумніваються, зайдіть на сайт єпархіїі почитайте....!!!!!!!!!!!
Відповісти
Орден від Кирила то визнання великих заслуг нагородженого у діяльності проти України. Цікаво. ФСБ (КГБ) теж відкрито нагороджує своїх агентів впливу у інших країнах ? А ЦРУ ?
"Спалили" мужика.
Відповісти