Батьки семінариста не вірять, що їх син – самогубець

Батьки семінариста не вірять, що їх син – самогубець
Батьки 18-річного семінариста Леоніда Курзаєва, якого знайшли повішеним у Володимирі-Волинському на території Свято-Успенського монастиря, не вірять в його самогубство та вимагають від правоохоронців ретельного розслідування.

Рідні Леоніда розповідають, що на тілі сина вони помітили сліди тілесних ушкоджень, походження яких їм ніхто пояснити не зміг.

Нагадаємо, юнака знайшли повішеним 28 листопада.

Як розповідав згодом настоятель училища отець Олексій Никитюк, Леонід мав замкнутий характер, був стриманий, мовчазний, майже не спілкувався з ровесниками. Крім того, він багато часу проводив на сайтах знайомств.

Тим часом у Великому Житині – рідному селі юнака – мало хто вірить, що Леонід, який з дитинства прислуговував у місцевій церкві, міг накласти на себе руки. Кажуть, що хлопець ріс життєрадісним і добре знав, що самогубство – великий гріх.

Востаннє живим у рідному селі Леоніда бачили 21 листопада на свято Михайла – тут це престольний празник.

Хлопець тоді відвідав богослужіння та поспілкувався з настоятелем церкви, який був для нього духовним наставником. Нічого підозрілого в Леонідові священик, який знав його з малих років, не помітив. Той був традиційно в хорошому гуморі і поспішав повернутись на навчання.

До Володимира-Волинського юнак взяв зимовий одяг, придбав для навчання духовну літературу та попросив батьків купити йому теплу ковдру. Додому планував приїхати на Різдво разом з товаришем.

Волинські правоохоронці кваліфікували загибель Леоніда Курзаєва як самогубство, тож у порушенні кримінальної справи відмовили.

Рідні хлопця із цієї версією категорично не згодні. Вони вже вимагають ексгумації тіла та повторного розтину. Батьки наполягають: сину допомогли повіситись.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Ого
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Батьки семінариста не вірять, що їх син – самогубець
06 грудень, 2011, 15:31