«Беркут» заблокував центр Києва. ФОТО

«Беркут» заблокував центр Києва. ФОТО
Віктор Янукович вперше з появи євромайдану провів кілька виїзних зустрічей, через що весь центр міста періодично блокують силовики.

Між 12 і 13 годинами було повністю заблоковано вулицю Шовковичну на перетині з вулицею Лютеранською, ‒ пише Українська правда.

Крім автобусів та внутрішніх військ, які щільно перекрили Шовковичну, чатував загін «Беркуту». Близько 12:30 президентський кортеж проїхав з вулиці Богомольця через Шовковичну на Лютеранську.

При цьому близько 13 години представники міліції, яка створила кордон на перетині вулиці Богомольця і Шовковичної стверджували, що «Янукович і прем’єр Азаров перебувають у будівлі МВС і от-от мають поїхати», саме для цього нібито силовики і тримали вільною «цю дорогу».

Водночас, саме в цей час на Першому національному показували пряму трансляцію з палацу Україна з нагоди Дня енергетика України та церемонії запуску «Гідроагрегату №2» Дністровської ГАЕС. На цьому заході присутній президент та голова адміністрації президента Сергій Льовочкін.

Як відомо, центр Києва заблокували ще зранку – були заблоковані вулиці Грушевського, Хрещатик з боку Європейської площі, Пилипа Орлика, Богомольця, Лютеранська та інші. Як відомо, у Януковича є кілька кортежів, деякі з них пересувають порожніми з міркувань безпеки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И чем вам не "осадное положение" для власти?
Відповісти
Останні новини
«Беркут» заблокував центр Києва. ФОТО
20 грудень, 2013, 14:04
Фотовиставка Ольги Уриної
20 грудень, 2013, 14:00