Володимир-волинські депутати підтримують утилізаційний збір?

Володимир-волинські депутати підтримують утилізаційний збір?
Володимир-Волинська міська рада не підтримала звернення до Верховної Ради України з приводу скасування утилізаційного збору.

Відповідне звернення внесла фракція ВО «Свобода», - повідомили у прес-службі партії.

Під час голосування голоси депутатів розділилися наполовину і аби звернення було прийняте не вистачило одного голосу. В такій ситуації вирішальним став голос очільника міста Петра Саганюка, та він чомусь утримався.

«З 1 вересня 2013 року в дію введений кабальний закон, який може спустошити кишені українців на мільярди гривень. І сьогодні, якщо кожна міська, районна та обласні ради підтримають звернення з вимогою скасувати утилізаційний збір, який вже привів до суттєвого зменшення надходжень у бюджет, то Верховна Рада зобов’язана буде відреагувати на волю мільйонів українців. Схоже, що частині депутатів Володимир-Волинської міської ради на чолі з мером Петром Саганюком здається, що жителі міста надзвичайно багаті і можуть дозволити собі при купівлі автомобіля сплатити додатково десятки тисяч гривень», - прокоментував рішення депутатів-колег голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба.

«Напевно, наближені до влади депутати можуть вільно дозволити собі такі дрібні витрати. Але правильно було б звернути увагу на більшість громади міста, яка і до цього часу не могла дозволити собі придбати автомобіль, а тепер про нього лише мріятиме», - мовив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

А шо князю... Він же у нас всепартійний і дуже-е-е дбає про людей. Ну дуже !!!
Відповісти
Немає в нас у міськраді депутатів, там в більшості саганюкові підстилки!
Відповісти
А в нас не прийнято голосувати за проекти рішень розроблені інакомислячими.
Відповісти
Володимирські депутати,як обісрані вівці- голосують не думаючи за що і проти чого.Без дозволу "князя" бояри руку не піднімуть
Відповісти
Княжий граде ВОЛОДИМИР - де твоя слава , куди ти скотився...доки сатанюки та блюдолизи будуть тобою правити ... Городяни зніміть пелену із очей .... мені соромно за Вас ...
Відповісти
Педагоги-хабарники у міській раді проголосували як справжні мільярдери.Дивись громадо на свою" еліту"!
Відповісти
Але й засранці...аяяяй!!!
Відповісти
Але й братва класно голосувала
Відповісти
За те що сатанюк згвалтував громаду - прощення він нікопи не матиме . Я впевнений що Громада вже далі невзмозі терпіти отой бедлам та незабаром розпочне потроху оздоровлюватися інакше бути не може .
Відповісти
Так сивий лис знову розвів, як котят місцевих опозиціонерів зі Свободи, але чому ж пан Коба не згадав про бютівців які теж не всі проголосували за це рішення?
Відповісти
Поки що вище керівництво Свободи забороняє будь яку критику "батьківщинопроданців ". А те що для саганюка ця організація є підстилкою і шматою усім в місті відомо.
Відповісти
Депутатський корпус який на 70% складається з бандюків,аферистів та педагогічних тупаків ніколи власної думки не висловить.В місті є одна "думка"-Саганюкова...
Відповісти
Свою шкіру Коба захищав і таких як він.Бідних людей це не стосується. Не будуть вони купляти машини.А хто купляє - хай знайде гроші на податки.
Відповісти
Останні новини
Володимир-волинські депутати підтримують утилізаційний збір?
20 грудень, 2013, 17:13
Луцьк «переведуть» в 3D
20 грудень, 2013, 17:03