У Луцьку засудили працівника комунального підприємства

У Луцьку засудили працівника комунального підприємства
Прокуратура міста Луцька підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо головного інженера Луцького підприємства електротранспорту.

Чоловік вимагав та отримав неправомірну вигоду, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Луцька.

Під час досудового розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснював прокурор прокуратури обласного центру Волині, встановлено, що посадовець цього комунального підприємства вимагав та отримав від директора одного з волинських господарських товариств 200 доларів США за укладення договору на вигідних умовах.

Крім того, через місяць цей інженер звернувся до директора того ж товариства з вимогою передати йому вже 600 доларів США, погрожуючи розірванням укладеного договору та подальшим перешкоджанням у здійсненні господарської діяльності.

Вироком Луцького міськрайнного суду йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням дворічного випробувального терміну.

Крім того, чоловіка позбавлено права обіймати посади, пов’язані із виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих обов’язків на строк 3 роки. Кошти, які засуджений отримав незаконним шляхом, повернуто законному власнику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку засудили працівника комунального підприємства
20 грудень, 2013, 18:33