Центр Києва спробують зачистити від барикад. ДОКУМЕНТ

Центр Києва спробують зачистити від барикад. ДОКУМЕНТ
Київська міськадміністрація отримала заявку на проведення суботника, під час якого добровольці будуть розбирати барикади в центрі столиці.

Про це у своєму блозі написав Іван Проценко, який подав запит до КМДА, ‒ пише Українська правда.

«Мною була подана заявка до КМДА про проведення суботника на добровільній основі жителями Києва. У зв’язку з тим, що будівля Київської Адміністрації зайнята мітингувальниками, запит попросили відправити у формі телеграми (це було погоджено мною в Районній Адміністрації Печерського району)», ‒ повідомив він.

Мета заходу, за словами Проценка, ‒ очистити вулиці столиці від барикад з боку мітингувальників для вільного проїзду транспорту.

«У свою чергу сили МВС приберуть свої кордони з вулиць для вільного проїзду транспорту теж», ‒ додав він.

«Люди, які збираються на Майдані, не повинні спричиняти незручності і завдавати шкоди оточуючим. Їхнє право на мирний протест ніхто не відбирає. Сцену, намети і будови, які не перебувають на проїжджій частині, ніхто чіпати не буде, але дороги повинні бути звільнені для вільного проїзду транспорту», ‒ заявив Проценко.

«У вихідні дні мітингувальникам залишається право займати вулиці, бо зазвичай у вихідні ними проводяться більш масштабні заходи», ‒ додав він.

«Запрошую всіх охочих жителів столиці взяти участь у добровільному суботнику з наведення порядку в центрі міста. Приходити із закритими обличчями заборонено з метою уникнення провокацій», ‒ сказано в заяві Проценка.

«Заходи безпеки забезпечуватимуть співробітники правоохоронних органів. Також буде ТБ-зйомка та зйомка на відеозаписуючі гаджети усіма охочими учасниками заходу», ‒ підкреслює він.

«Наявність плакатів і допоміжних засобів у вигляді лопат, граблів, сміттєвих кульків, рукавичок вітається. Це добровільна ініціатива мешканців Києва (ніхто нікого не примушує і платити теж за участь ніхто не буде) з наведення порядку в центрі столиці», ‒ заявив Проценко.

Початок заходу, за його словами, запланований на 11:00 21 грудня.

«Збір на Бессарабській площі навпроти супермаркету Білла. Дякую всім, хто прийде!» ‒ додав він.

Згідно з поданою в КМДА заявою, кількість учасників складе до 500 осіб. Триватиме суботник до 17:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже влада зробила безстроковий майдан (на 200 000 людей) і де, і що?)) те саме зроблять ці "500" людей, несмішіть народ ))
Відповісти
на 200 000 000 000 людей, ви трохи помилились.
Відповісти
ха-ха ха, прийшло аж 4 )))
Відповісти
Останні новини
Центр Києва спробують зачистити від барикад. ДОКУМЕНТ
21 грудень, 2013, 09:28