Депутати міськради разом з підприємцями подарували дітям свято. ФОТО

Депутати міськради разом з підприємцями подарували дітям свято. ФОТО
Луцькі благодійники відвідали Волинський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів 19 грудня, у День святого Миколая, та подарували малюкам чимало корисних дарунків.

Депутат Луцької міської ради Микола Яручик розповів, що майже сорока підприємцям запропонував допомогти дітям, ‒ пише Волинський інформаційний портал.

Однак, за його словами, відгукнулись не всі. «Тому тут ті, в кого відкриті серця і добра душа», ‒ зауважив він. ‒ Мені приємно в цей день бути з вами. Я бажаю всім присутнім у залі терпіння, здоров’я та добра». «Хочу особисто подякувати всім небайдужим, хто долучився до цієї справи», ‒ додав він.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, своєю чергою, передав вітання від Луцького міського голови ‒ головного Миколая міста ‒ Миколи Романюка. «Я радий, що у вас тут є свій благодійник, який дарує радість», ‒ зауважив заступник мера та побажав присутнім злагоди, наснаги і здійснення мрій.

Депутат Луцької міської ради Євген Ткачук також долучився до привітань і побажав кожному мати гарного Ангела-охоронця й Боже благословіння.

Для малюків із пісенними вітаннями виступив народний артист України Адам Горбатюк. Однак, найбільше малечу потішив прихід казкових героїв ‒ Лунтика і Губки Боба ‒ вони грались із малюками, танцювали, водили хороводи. Окрім того, Лунтик запропонував дітлахам гру, у якій перемагав той, хто зловить найбільше мильних бульбашок. Проте, як виявилось, звірятко не вміє рахувати, а тому перемогла дружба. Також діти мали змогу сфотографуватись із казковими героями.

Благодійники ж подарували малечі навчальне обладнання. До слова, вони вже давно підтримують заклад, де навчаються діти з особливими потребами.

Довідка

Спонсори: заступник міського голови Тарас Яковлев, група депутатів Луцької міської ради «Рідне місто» на чолі з головою групи Євгеном Ткачуком, Богдан Линник, Ігор Іванов, В’ячеслав Теліцин, Олег Павлюк, Руслан Овсіюк, Юрій Кусевич, Михайло Бухаров, Валентин Федорук, Назарій Корніюк, Григорій Наглюк. Юрій Безпятко і Алла Безпятко, Луцька ліга КВН, Адам Горбатюк і Сергій Синіцин, казкові герої, роль яких виконував Вадим Кравчук, Тарас Семенюк, Юрій Якимчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати міськради разом з підприємцями подарували дітям свято. ФОТО
21 грудень, 2013, 12:02