Нардеп каже, що волинське місто ‒ «обділене державою»

Нардеп каже, що волинське місто ‒ «обділене державою»
Євген Мельник звернувся до Миколи Азарова з депутатським запитом щодо невиконання Постанови Верховної Ради України «Про відзначення 1025-ої річниці міста Володимира-Волинського Волинської області».

За словами свободівця місто виявилося «обділеним державою», ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

Як відомо, 21 травня 2013 року парламентом України прийнято постанову Верховної Ради України «Про відзначення 1025-ої річниці міста Володимира-Волинського Волинської області», а розпорядженням Кабінету Міністрів від 21.08.2013 р. затверджено план заходів з підготовки та відзначення у 2013 році 1025-річчя заснування м. Володимира-Волинського Волинської області.

Згідно зі зазначеним планом, на ІV квартал 2013 року передбачені такі заходи: будівництво фонтану з неоновим підсвіченням на території парку «Слов’янський»; проведення капітального ремонту вул. О.Цинкаловського; проведення капітального ремонту вул.Підзамче; проведення капітального ремонту водопровідних каналів для протипаводкового захисту Привокзального мікрорайону.

«На виконання усіх цих заходів в держаному бюджеті передбачене фінансування загальним обсягом 1992 тис. грн. На жаль, з не відомих причин, станом на 12.11. 2013 року кошти з державного бюджету не надійшли, що ставить під сумніви виконання Постанови Верховної Ради України. Таким чином місто Володимир-Волинський в рік свого ювілею залишається обділеним державою в особі Кабінету Міністрів, розпорядженням якого передбачені видатки для проведення заходів з підготовки та відзначення святкування у 2013 році», ‒ йдеться у запиті.

Народний депутат звернувся до Прем’єр-міністра Миколи Азарова з вимогою забезпечити у повному обсязі виконання затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів плану заходів з підготовки та відзначення у 2013 році 1025-річчя заснування міста Володимира-Волинського Волинської області у межах відповідних державних призначень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР, Мельник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате міська "влада" залишається задоволеною.При цій системі Саганюку і компані негоже просити у тих на кого вони по холуйськи моляться щоб зберегти свої дупці в теплих чиновницьких кріслах.Кошти на благоустрій їм потрібно буде перед виборами ,щоб чергово пропіаритись своєю "господарністю" і "дбанням" про громаду,яку черговий раз будуть намагатися обманути.
Відповісти

Проси чи не проси всерівно володимирський престарілий мер Петро разом зі свою кампашкою " любих друзів " розкраде. а йому й добре бо ж не він просить, а як сам краде то на другого звалить

Ось наприклад як розтирили гроші з ремонту вулиці Шевченка.
Відповісти
Ай-яй, а Петро по всіх газетах розказує, що Мельник про місто не дбає, а тут такий облом!
Відповісти
Володимир -це таке собі незалежне від нікого ,крім мера і його кліки містечко ,де все куплено і все добре.
Відповісти
Москви,як міста, не було ще й в планах,а це "містечко" вже керувало цілим князівством. Це найкраще місто-це моя маленька Батьківщина.Всіх жителів славного Володимира вітаю з наступаючими святами!
Відповісти
Останні новини
Нардеп каже, що волинське місто ‒ «обділене державою»
23 грудень, 2013, 12:18