Створили додаток для бойкотування компаній «регіоналів»

Створили додаток для бойкотування компаній «регіоналів»
Для гаджетів на базі Android створили додаток, що закликає бойкотувати фірми власників, які мають стосунок до Партії Регіонів.

Безплатний додаток під назвою «Бойкот Партії регіонів» з’явився у веб-магазині Android Play Маркет учора, 22 грудня, за авторством «Небайдужий українець», ‒ повідомляє ТВі.

Програма має список закладів відпочинку та харчування, аптек, клінік, мереж заправних станцій, нерухомості, побутової техніки, медіа, які належать персонам, котрі мають стосунок до Партії регіонів.

«Янукович і Партія регіонів не має совісті, її давно замінила жага влади та грошей. Вони калічать невинних людей і перекреслюють наше європейське майбутнє. Вдармо по найдорожчому для них – по грошах. Зробімо так, як запропонував директор «Яндекс-Україна»: порядні люди мають бойкотувати представників влади та Партії регіонів, зокрема не спілкуватися, не подавати руки, не брати участі в заходах із їхньою участю. Від сьогодні й до відставки Януковича ми оголошуємо персональний бойкот владі та Партії Регіонів», – йдеться в описі програми.

Додаток на ринку лише другий день, проте вже має 293 оцінки користувачів, серед яких 268 – п'ять із п'яти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діточки! Вчитись вам вже пізно...Проживете ідійотами.
Відповісти
то ти своїм діткам скажи)
Відповісти
А це хто тут озвавсь діялектом 1917-го року? ПАНАЄХАЛІ !!!
Відповісти
Ну, ну! А їсти що будете, їздити на чому будете? Ви впевнені, що це все без участі "регіоналів"? Яку дурку ще придумають ті, у кого "нічого" немає: ні бюджетоутворюючих підприємств, де працюють сотні людей і плотять податки на утримання соціально незахищених громадян;ні сільгосппідприємств, що кормлять країну і т.д. Ось Гузь- "вічний революціонер", наприклад, за своє життя не збудував навіть, як кажуть, "собачої буди" і навіть немає трудової книжки з жодним записом про свою трудову діяльність. То чого ж його "бойкотувати"?! Люди від нього нього нічим не залежать, але й завдячувати йому теж немає кому!
Відповісти
Наталія,а оці євроклоуни хіба головою думають.Живуть на майдані як бомжі,їдять в жуткій антисанітарії і попереду в них пустота:)А лідери євроцирку сплять в тепленьких ліжечках,їдять в вишуканих ресторанах,отримують "благодійну" допомогу з Заходу і плювати хотіли на отих мітінгувальників.Бо ті потрібні лише для масовки і заробітку бабла.А Янукович як не звертав на них всіх уваги так і не звертає:)І я впевнена,що коли прийдуть вибори більшість людей саме за нього проголосує.Бо зараз рвуться до влади ті ж самі перекрашені помаранчеві що зрадили український народ ще в 2004 році.
Відповісти
особливо Руслана Лижичко! яка живе і харчується разом з усіма! ти хоч було на майдані?
клоуни!!!
Відповісти
Татка ,ти б поіхала в Киів і відчула дух майдану ,ну і побачила б як там ідять і як мітингують ,а сидіти в теплі біля компа і щось ляпати ,може геть недалека і обділена людина,чи піддакувати тим прихвостням від влади визиває в тебе велике задоволення .
Відповісти
Один з небагатьох дієвих засобів, за який, до речі, НІЧОГО не зроблять. Читав, що так повалили англійців у Індії -- просто не купували їхніх товарів і т. і. Іще б натиснути на "них" закордоном, бо й там є їхні бізнеси. Щоб й там не користувались їхніми послугами.
Відповісти
Ви що казки про Індію читали? Який бойкот англійських товарів привів Індію до незалежності! Ви щось про Ганді читали?! Почитайте! Таких істинно народних лідерів сучасній Україні повік не народити! А про те, що не розумієте, не плетіть відвертих дурниць!
Відповісти
Останні новини
Створили додаток для бойкотування компаній «регіоналів»
23 грудень, 2013, 14:15