Як цікаво зустріти Новий рік*

Як цікаво зустріти Новий рік*
Багато кого зима лякає своїми морозами та сніговими заметами, хочеться, щоб швидше настала тепла пора, а разом з нею – і довгоочікуваний відпочинок.

Однак, не поспішайте далеко ховати свої валізи. Ми переконаємо вас, що найбільш активну, веселу і незабутню подорож готує для вас саме зима.

А організувати зимове свято у всій його красі допоможе вам туристичне агентство «Патріот».
У нас є багато пропозицій як провести увікенд, щоб морозне повітря і рясний сніжок не просто не стали на заваді, а ще й не абияк доповнили його.

Зустріньте Новий рік разом з друзями та коханими в гуцульському краї, в Яремче. Це містечко приємно здивує вас своїми пейзажами, колоритом справжньої гуцульської ярмарки, мальовничим бурхливими водоспадами Пробій та Гук, прогулянкою засніженими стежками Олекси Довбуша, смачною гуцульською кухнею та зігріє смачним трав’яним чайком чи глінтвейном.
Звичайно ж не обійдеться і без катання на лижах. В цей святковий час засніжені схили Буковеля, одного з десяти найкращих гірськолижних курортів світу, чекають на вас, щоб поділитися позитивними емоціями та святковим настроєм. Цей тур триватиме протягом трьох днів – з 31 грудня по 2 січня, протягом яких ви зможете і відпочити, і побувати в багатьох цікавих місцях.
Народна мудрість каже: рухайся більше – проживеш довше. Тож для прихильників такого способу життя пропонуємо мегаактивний відпочинок – три дні гірськолижного катання. Виїзди організовуються кожного тижня. Ми враховуємо інтереси і вже досвідченого лижника, і того, хто тільки збирається ним стати.
Країна Буковель – це завжди свято і море незабутніх вражень, крім того, туристичне агентство «Патріот» як офіційний партнер «Буковеля» може запропонувати Вам акційні ціни на прокат гірськолижного спорядження та на абонементи підйомників.
Для тих, хто має для відпочинку лише один день, ми пропонуємо подорож у Резиденцію Діда Мороза в Білорусі. Чарівний казковий світ лісової природи відкриває перед гостями Біловезька пуща. Пам’ятає часи своєї воєнної слави Брест і запрошує у мовчазні стіни своєї фортеці. Цікавою та корисно для вас стане і прогулянка містом.
Якщо ж ви мрієте продовжити літо у свою зимову відпустку, і море, сонце та засмага ‒ обов’язкові атрибути Вашого відпочинку, – ми будемо раді запропонувати Вам тури до Єгипту, ОАЕ, Таїланду та Шрі-Ланки та інших екзотичних країн.
Якщо Ви не планували змінювати клімат і не налаштовані на авіаперельоти, але маєте бажання отримати якомога більше позитивних вражень, ми можемо запропонувати Вам автобусні екскурсійні тури в Європу.
Тож хочемо сказати вам: не бійтесь нових відкриттів, додайте на сторінки вашого життєвого фотоальбому свіжих яскравих світлин зі щасливими моментами, проведеними в чудових куточках нашої землі.

Хтось колись зауважив, що для того, щоб добре відпочити, треба спочатку над цим добре попрацювати.

Ми цю роботу взяли на себе, тож ваш незабутній відпочинок вже чекає на вас!

Туристичне агенство "Патріот"
вул. Богдана Хмельницького, 29
Тел.: 28 64 16, (050) 705 97 43
(050) 697 45 92, (093) 054 27 89
(097) 745 53 92, (068) 565 02 32

E-mail: [email protected]
www.patriot.elutsk.net

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завезуть в корчі! Я з ними один раз з"їздив - вистачило!
Відповісти
Останні новини
Як цікаво зустріти Новий рік*
25 грудень, 2013, 10:57
Пікет МВС у Києві. ФОТО
25 грудень, 2013, 10:49