Ігор Гузь має намір скористатися правом відмови дачі показань

Ігор Гузь має намір скористатися правом відмови дачі показань
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, якого 23 грудня викликали на допит, має намір скористатися правом відмови дачі пояснень.

Про це він повідомив перед допитом, який був запланований на 15:00 у слідчому управлінні УМВС у Волинській області.

Нагадаємо, що Ігоря Гузя підозрюють у порушенні трьох статей ККУ: статтею 295 (Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку), статтею 296 (хуліганство), і статтею 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

«Я не погоджуюся з обвинувачуванням. Я не буду свідчити проти себе. Не визнаю своєї вини і вважаю, що це суто політичні репресії», - зазначив Ігор Гузь.

Право відмови від дачі показань або пояснень щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, гарантується Конституцією України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тебя посодят, а ты не воруй!
Розкажи краще хто і скільки тобі платить за твою псевдопатріотичну деятельность і де ти на Сонату грошей нащипав!
Відповісти
30 річний лобур ніде не працює і сидить на шії власної дружини.Хіба це чоловік?Євромайданівці, підтримайте свого "героя".
Відповісти
син презідєнта.один з самих успішних в світі за пів року бізнесьорів.в Гарвард може поїде лєкції читати..татка взяв би..
Відповісти
Ігоре,ти молодець.А халуїв вистачало завжди - не зважай.
Відповісти
"Не визнаю своєї вини і вважаю, що це суто політичні репресії"
Ну це дуже смішно звучить!:) А як з приводу відео де прямі заклики до захвату влади, захоплення адмінприміщень, а з трибуни Майдану скільки всього горлопанив, а прямі образи людей при виконанні, а ... а якщо YouTube переглянути...вах-вах!!! Чи се все сфабриковано "вражими" силами?:) Гузь! Довиеживився - відповідай!!!
Відповісти
ти що, прокурор?
Відповісти
Это простой советский альфонс! Поинтересуйтесь кем был его отец! Хотя говорят, что дети за отцов не отвечают, но гены передаются! Я вам докладываю, у Гузя комсомольско-партийные гены! И чтобы он не говорил, это видно очень чётко! Один плюс Гузю, он хотя бы прекратил кричать - комуняку на гиляку, потому что этим он посылает своего отца на гиляку!!! Дальше как говорится, ноу коммент!!!
Відповісти
Ніколи того Гудзя не бачив і не чув. Але твердо переконаний,
коли стільки антиукраїнців скаженіють лише при першій згадці про нього, МОЛОДЕЦБ !!! Так тримати ! А от про комуняку на гілляку не згоден. Усіх комуняк на гіляки.
Відповісти
А я бачила Гузя і чула його виступи.Молодий,енергійний і розумний.За такими-майбутнє.Бачиш,як Клімчука він довів до ,,сказу".Як з наради забрали,то так розчулився,мало,що не заплакав.Тепер знову озвірів.
Відповісти
Кого з наради забрали?:) Забрали Гузя і всю шайку-лейку, ото тих справді забрали і ще, з часом заберуть, якщо не порозумнійшають!!!:)
Відповісти
Добре,не забрали,а запропонували вийти.Але Клімчук ,,труханув" ,і це було добряче видно.Потім за ніч все обдумав і наступного дня був ЗОВСІМ ІНШИЙ.Кожна жаба хвалить своє болото.Напевно,Ви десь поряд з такими ,як Клімчук ,а я зовсім інша.Всі вже дорослі і ніхто вже не порозумнішає ,а СОВІСТЬ ?
Відповісти
Нехай і трутень, на Вашу думку, (з більш ніж сорокарічним стажем), але точно не хам.
Відповісти
Щиро бажаю вам щоб такі трутні правили країною особисто для вас!!!:)
Відповісти
Схоже усі спрямовані проти Гудзя коменти пише одна і таж людина прикриваючись різними ніками. Ну що можна сказати імпортованому з Білорусі "кононічному комсомольцю"... Заздрість не кращий порадник. Спробуйте зібрати, звісно без допомоги клімчуків та войтовичів з ментами, хочаб соту частину тієї кількості народу що збирає Гудзь. Тоді і матимете право щось базікати.
Відповісти
Не один, а два, ще Андрюша Мельник з ОДА старається)
Відповісти
гузь не прячся за народам Это ты только и умееш за бабушками не стыдно фу-фу




Відповісти
Влада яка застосовує силу спец підрозділів міліції до народу приречена. По-іншому,як жорстокістю,звірством,свавіллям,середньовічним невіглаством годі й охарактеризувати події на майдані Незалежності у ніч на 30 листопада. І слава тим українцям ,які почали протестувати проти влади,яка таке чинить.
Відповісти
Останні новини
Ігор Гузь має намір скористатися правом відмови дачі показань
23 грудень, 2013, 17:02