Яценюк претендує на №1 у виборчому списку опозиції

Яценюк претендує на №1 у виборчому списку опозиції
Заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов не підтверджує, але й не спростовує інформацію, що лідер «Фронт Змін» Арсеній Яценюк очолить єдиний список опозиційних партій на виборах до парламенту.

Про це інформує Кореспондент.

На прохання прокоментувати таку інформацію сьогодні на прес-конференції перший заступник голови партії Батьківщина Олександр Турчинов сказав, що опозиційні партії продовжують працювати над об'єднанням для участі у виборах.

«Сьогодні в опозиції не займаються розподілом місць: хто перший, хто другий, хто п'ятий, хто десятий. Немає такого завдання, немає такої мети. Є завдання - реально об'єднати опозицію, висунувши єдиний список не тільки за мажоритарними округами, але і щоб більшість опозиційних партій об'єдналися навколо єдиного партійного списку», - сказав Турчинов.

Він заявив, що щодо цього тривають переговори і консультації, але зауважив, що для членів «Батьківщини» місця в списку не мають значення.

Відповідаючи на питання журналістів, хто все-таки може очолити єдиний список опозиції, Турчинов сказав, що це може бути тільки лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося, 2 березня партія «Батьківщина» і Народний Рух України підписали угоду про об'єднання зусиль на виборах до Верховної Ради.

Раніше повідомлялося, що партія Реформи і порядок і партія «Батьківщина» об'єднуються в одну політичну силу, проте об'єднавчі партійні з'їзди відбудуться тільки після завершення виборчої кампанії до Верховної Ради.

У ЗМІ також повідомлялося, що керівництво партій «Батьківщина» і «Фронт змін» обговорює можливість створення спільного списку кандидатів у народні депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яценюк претендує на №1 у виборчому списку опозиції
06 березень, 2012, 14:55