Із Майї Москвич зняли навігаційний браслет. ВІДЕО

Із  Майї Москвич зняли навігаційний браслет. ВІДЕО
Суд задовольнив клопотання адвоката Майї Москвич про зміну запобіжного заходу, що дозволило правоохоронцям зняти пристрій стеження. Про це активістка повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook у понеділок, 23 грудня.

"Сьогодні вранці, близько 10:00 ми з захисником подали клопотання до Суду про скасування по відношенню до мене додаткового обов'язку у вигляді носіння ЕЗК. О 16:00 відбувся суд. Клопотання в цій частині задовольнили. О 18:45 з мене зняли електронний браслет!" - зазначила Майя Москвич.


"Як людина – я просто рада, тому що моя нога дуже вороже віднеслась до чужорідного тіла і за 5 діб носіння браслету сильно набрякла – за день-два я би змушена була звернутись до лікарів з цього приводу. Відверто кажучи, носити цей ЕЗК було не тільки фізично, а й психологічно дуже важко", - додала активістка.

Ситуацію також прокоментував депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь: "Тиждень тому лідеру молодіжної організації "Національний Альянс", активістці Луцького Євромайдану Майї Москвич одягнули електронного браслета на ногу. Після масштабної інформаційної кампанії, коли про це дикунство дізналася вся країна, влада дала задній хід...".

Як відомо, голові молодіжної організації "Національний Альянс" Майї Москвич "шиють" кримінал за активну участь у акціях протесту на підтримку євроінтеграції.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КРИМІНАЛЬНЕ ПЕРЕСЛІДУВАННЯ АКТИВІСТІВ ЛУЦЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майя, життя продовжується.Незабаром прийдеться одягати ці браслети теперішнім долбо...ам при владі!Дякуємо за активність. Банду яника на Волині на "йолку" !
Відповісти
Майю, твої страждення не даремні!
Тепер ти маленький герой у спідниці;)
а банда опозорена на всю Україну!
Відповісти
Тепер на виборах у 2015 році в міську раду - підеш у в списку під №1 від "Свободи". Станеш дУпУтаткою і буде тобі щастя.
Відповісти
На ВолПості найкращі коментатори))
а головне такі "розумні" і кмітливі.
Відповісти
коментатори то одне!
сьогодні взнав що є така професія - тролль!
http://biz.liga.net/all/reklama-marketing/stati/2319312-professiya-troll-skolko-platyat-za-podryv-chuzhoy-reputatsii.htm
вони на роботі! давай не будемо їм заважати!)))
Відповісти
та де їй там спідниця..вона хоче оружиє і у бой...
Відповісти
Як що буде дальше вирубуватися вже точьно сяде!
Відповісти
Майя - ПОЗДОРОВЛЯЄМО з ПЕРЕМОГОЮ!!! СПРАВЕДЛИВІСТЬ ВОСТОРЖЕСТВУВАЛА!!! Але це,не значить,що ПЛЯМА ГАНЬБИ НЕ ЗАЛИШИЛАСЯ НА ТЕПЕРІШНІЙ владі! "Влада",в очах НАРОДУ - ЗАЛИШИЛАСЬ ФАШИСТСЬКОЮ! ГАНЬБА ЦІЙ владі та ВСЕНАРОДНЕ ПРОКЛЯТТЯ!!!!!!!!
Відповісти
Нічого, скоро на шиї вам повісять браслети...
Відповісти
Йди вже служи! Можна!
Відповісти
МАЙДАНУТИМ -Тобі бидляк на шию шнурок давно пора повісити.
Відповісти
Вітаю, Мая. Це перемога мільйонів людей, що пройшли через майдан і змусили президента поступитись. Це перемога людей, які стояли під прокуратурою, це перемога юристів, які тобі допомагали. Мая, маєш усвідомити, що твоя популярність повинна працювати на громаду. І ця боротьба тільки починається.
Відповісти
Майя - квіточка
Відповісти
для тих хто сильно преться до росії-посидіть на російських сайтах і ви побачите як там "добре живеться",як вони проти свого пукіна,просто там на стільки залякані люди,шо бояться так виходити як ми,ще "краще" в білорусії...
Відповісти
Останні новини
Із Майї Москвич зняли навігаційний браслет. ВІДЕО
24 грудень, 2013, 06:18
Помер Михайло Калашников
23 грудень, 2013, 21:28