Волиняни не сприймають Януковича-президента, - нардеп з Волині

Волиняни не сприймають Януковича-президента, - нардеп з Волині
Останній місяць показав, що волиняни не сприймають Януковича як президента, - вважає нардеп-свободівець Анатолій Вітів.

Так він прокоментував слова очільника Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука про те, що учасники луцького Євромайдану нібито зняли вимогу відставки Януковича, - повідомили у партійній прес-службі.

"Борису Клімчуку не варто тішити себе марними ілюзіями та жити у задзеркаллі. Насправді, вимога відставки президента Януковича залишається основною вимогою майдану. Мало того, абсолютна більшість волинян виступає за те, щоб притягнути діючого главу держави до жорсткої відповідальності за скоєне. Голова Волинської ОДА займається самонавіюванням, оскільки боїться відчути на собі гнів гаранта", - зауважив політик.

"Адже не так давно Клімчук запевняв Януковича, що ситуація на Волині під повним контролем і тут усі люблять президента. Однак, останній місяць показав, що все з точністю до навпаки", - додав нардеп.

Також Анатолій Вітів розкритикував твердження губернатора Волині про бюджет 2014 року.

"Я здивований, що чиновник такого рангу як Борис Клімчук не знає, що відбувається в парламенті. Верховна Рада наразі не приймала в першому читанні проект бюджету на 2014 рік. Навіть депутати від Партії регіонів критично висловилися стосовно цього документу. Тому я не розумію, як Клімчук може робити висновки про "хороші можливості для Волині і додаткові фінансові можливості", називати це убоге творіння Азарова "бюджетом розвитку", - мовив Вітів.

"Може, Борис Клімчук радіє, що мінімальна зарплата у 2014 році зросте лише на 32 гривні (на 1%), тоді як інфляція – на понад 8%? Або ж його захоплюють перспективи зменшення фінансування освіти та медицини і подальше збільшення на кілька мільярдів гривень фінансування міліції, судів та прокуратури?" - запитав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! Підтримую! Хочемо Тягнибика в Президенти!!!
Відповісти
Що Тягнибика то бика, що йде попереду відвертих баранів!!
Відповісти
Хтось шось сказав????
Відповісти
Янукович не мій президент!
Відповісти
Янукович дуже засмутився.
Відповісти
Нашого давай в президенти!!!
Відповісти
Будь хто,тільки не Янукович!
Відповісти
Ну то Вітів нехай з депутатських платить тим хто не сприймає зарплати, пенсіі, соцвиплати...якщо ткий розумний! Прикрився недоторканістю і сидить несе всяку маячню!
Відповісти
всьо крадуть.вишка його.газова вишка
Відповісти
Серед ото всього, мен найбільше імпонує Порошенко, як президент. Ну або Гацько...
Відповісти
Не нервуйте Клімчука, а то ще заплаче!
Відповісти
За Януковича. А Вітів - повний верховинський відстій і абсолютний неук.
Відповісти
А Вітіву статті Пирожик пише?:) Без вищої освіти так лялекати не буде!:)
Відповісти
А нехай Вітів спочатку скаже на скільки зросте у нього зарплата, як у депутата, а потім починає порівнювати з іншими і когось звинувачувати! Чому не проголосує за зняття недоторканності і зменшення пільг для депутатів? З себе почни депутат Вітів, а потім іншим вказуй і повчай!!!
Відповісти
Вітіва ніхто не уповноважував виступати від імені усіх волинян!! Неук, який попав у депутати ВИПАДКОВО по недорозумінню, ліпше б мовчав і розказував про те, яку користь він приніс волинянам і всій Україні, перебуваючи у ВР! Коваль коня кує, а жаба лапу наставляє - так Вітів розглагольствує з приводу державного бюджету, в якому розуміється, як свиня в помаранчах!! Усій ссвободівській сворі до Януковича-президента, як до Москви незручним способом.... Навели б краще порядок з тими пі...сами, з якими якшаються на Майдані в угоду ЄС! Їхній "кандадат в президенти" Тягнибік ледве знає, що таке "прибуток" і що таке "доходи", а про структуру Держбюджету і говорити не доводится!
Відповісти
Останні новини
Волиняни не сприймають Януковича-президента, - нардеп з Волині
24 грудень, 2013, 11:57
У Луцьк приїде Lama
24 грудень, 2013, 11:37