Луцький мер розгнівався на хитрих підприємців

Луцький мер розгнівався на хитрих підприємців
Луцький мер Микола Романюк нарікає на підприємців, які не платять податків у місцевий бюджет.

Про це йшла мова під час оперативної наради у мерії 24 грудня.

Міський голова попросив у підлеглих сформувати список усіх підприємств, організацій й навіть торгових кіосків, які надають послуги, продають продукцію у Луцьку і не стоять на податковому обліку.

«Нам таких в місті не треба. Платить десь в селі 200 гривень єдиного податку, люди на роботу не оформлені, податок до місцевого бюджету не йде. Хай йде у селі і торгує. Починаючи із ковбас «Забіяка» й інших, які не платять ні копійки податку до місцевого бюджету… Ринки всі подивитися. Прямо по ринку пройтися і спитати куди податки платять… Для чого нам такі підприємства в місті? У нас є кому торгувати, є кому працювати, є кому надавати послуги», – висловився мер.

Впродовж січня цю інформацію повинні зібрати, а вже з 1 лютого Микола Романюк планує приступити «до бесід з тими, хто хоче надавати послуги в Луцьку».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коля молодець, він може бути хорошим інспектором в податковій. Коля хороший друг своїх не чипає. тільки конкурентів виживає, віткатиками теж займається залюбки. Хоч би з одненького тролейбуса відкатик бабі Галі дав. А, Коля. Ти ж хороший(((
Відповісти
"Міський голова попросив у підлеглих сформувати список усіх підприємств, організацій й навіть торгових кіосків, які надають послуги, продають продукцію у Луцьку" - з цього потрібно було починати відразу після обрання, а не за три роки керування. Прикро за мера у даному випадку
Відповісти
Хитра влада проти хитрих підприємців. Нічого дивного!
Відповісти
Слава єуропейському меру!
Відповісти
Почни з Буратіно!
Відповісти
Це нормальна практика.
Платити мають там, де працюють.
А то Приїзжають з великі мережі з києва і викачують гроші у київ,а місцевому бюджету ніц.
Відповісти
Так так Коля Ти все вірно робиш .... певно і за свій рідний ПРиват візьмешся... а то огось все в дніпропетровськ йде ;).... ;)
Відповісти
Хай розпочне з Опери, де бармени, офіціанти і охоронники неофіційно влаштоваі)
Відповісти
А Ви напевно бармен чи офіціант з якогось іншого клубу))
напевно сильно жаба давить))))))
Відповісти
Зовсім ні
Відповісти
забіяки дійсно припухли.на лексусах їздять
Відповісти
...Хай йде у селі і торгує. Починаючи із ковбас «Забіяка» й інших, які не платять ні копійки податку до місцевого бюдже...
Забіяка - це конкурент Лінника, Лінник - надає долю свого бізнесу депутату Ткачуку, Ткачук - це керівник депгрупи "Рідне місто", "Рідне місто" - підзвітне та підконтрольне Романюку...
Відповісти
Всім купувати Линник ;-)
Відповісти
Катастрофічно збідніло видання! Яке засмічене!Подивіться, хто і які коментарі пише?! Враження, ніби розумні люди цей сайт з якихось причин перестали відвідувати.
Відповісти
з вашою думкою.А Романюку давно потрібно було за бюджет міста подумати, адже якби ринки у облспоживспілки забрали - до 20 мільйонів у рік дохід був би. Так ні, не зацікавлений чомусь у зайвій копійчині до бюджету. До речі, тим, хто повністю сплачує податки , на ринку ще й репресії влаштовують. Чому , не виконуючи жодної домовленості з міськрадою, питання про землю під ринками ставиться в останню чергу? Чи не вони обіцяли нам вільне ведення підприємницької діяльності в рівних умовах, де ці обіцянки? Якщо потрібні місту гроші - при бажанні можна знайти, а не обдирати тих, у кого вже і так нема чого брати.
Відповісти
тра-ля- ля
Відповісти
Останні новини
Луцький мер розгнівався на хитрих підприємців
24 грудень, 2013, 13:14