Бюджетникам грошей вистачить, – мер Луцька

Бюджетникам грошей вистачить, – мер Луцька
У Луцьку нема проблем із виплатою заробітної плати працівникам бюджетних установ, а також стабільно здійснюються розрахунки за енергоносії.

У цьому запевнив міський голова Микола Романюк під час оперативної наради в мерії 24 грудня, – повідомили у Луцькій міськраді.

Мер нагадав, що у 2013 рік влада входила з чотирма мільйонами гривень боргів. Крім того, на початку року для розрахунків за енергоносії не вистачало сім мільйонів гривень. Однак вдалося акумулювати кошти і розрахуватися зі всім.

Але, за словами Романюка, це вдалося зробити завдяки коштам, які можна було б спрямувати на ремонт дахів у садочках тощо.

В ході наради міський голова також зауважив, що уже є попередні цифри міського бюджету 2014 року. За його словами, велися розмови з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ. Він закликав й далі подавати пропозиції. Звернув увагу присутніх на те, що у наступному році необхідно працювати над впровадженням енергозберігаючих заходів у бюджетних установах, і це має бути одним з пріоритетів.

Також Микола Романюк акцентував на наповненні бюджету у наступному році. Він зауважив, що необхідно підготувати пропозиції щодо земельних ділянок, які можна через аукціон продати чи здати в оренду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага, особливо вистачить беркутівцям і прокурорам)
Відповісти
samoe glavnoe не платить ректорам.а тож студентам-революционерам проплачивать сессии и экзам. как-то не комильфо.или их быстро опустят?
Відповісти