У смерті хлопця в авто міліції криміналу немає, - прокуратура Волині

У смерті хлопця в авто міліції криміналу немає, - прокуратура Волині
Кримінальне провадження за фактом смерті 20-річного юнака у міліцейській машині на Волині закрите через відсутність ознак складу злочину.

Про це повідомив начальник управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Тарас Безрукий, ‒ пише IA ZIK.

Прокурор заявив: «На сьогодні висновок комісійної судово-медичної експертизи вже є у розпорядженні слідства. Кримінальне провадження закрите у зв’язку з відсутністю ознак складу злочину».

«Експертиза комісійна із залученням двох експертних установ, які знаходяться за межами області, тут категорично зазначено, що слідів застосування електрошокера не встановлено», – підкреслив прокурор.

Речниця облпрокуратури Наталка Мурахевич у коментарі ІА ZIK зазначила, що юнак пішов із життя у зв'язку з гострою серцево-судинною недостатністю унаслідок гострої гострої ішемічної хвороби серця.

«Така причина смерті у цьому випадку у молодої людини могла бути зумовлена стресовою ситуацією на тлі алкогольного сп'яніння середнього ступеня важкості», – зазначила Мурахевич.

Як відомо, на Волині 13 листопада у міліцейській машині помер 20-річний молодий чоловік.

За цим фактом прокуратура області майже відразу розпочала кримінальне провадження відносно працівників органів внутрішніх справ.

Деякі свідки бачили світло чи іскри та чули, як затриманий кричав, щоб його не били електрошокером.

Працівники ДАІ нібито використовували ліхтарик для пошуків ключів від машини затриманого. Тож у прокуратурі перевіряли версію, чи міг бути ліхтарик джерелом світла, яке бачили свідки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ми своїх не підставляли і не підставимо!
наша міліція сама гуманна в світі!
Відповісти
Ворон ворону око не виклює, кругова порука
Відповісти
ви козли брехливі
Відповісти
Деякі свідки бачили світло чи іскри та чули///Працівники ДАІ нібито використовували ліхтарик----они заяву написали или нет.на майдан за 150грн херои а реально заступится за слабого или женщину-моя хата скраю.
Відповісти
Останні новини
У смерті хлопця в авто міліції криміналу немає, - прокуратура Волині
24 грудень, 2013, 14:27