Євромайданівців кличуть «на Межигір’я». ФОТО

Євромайданівців кличуть «на Межигір’я». ФОТО
У мережі Facebook з’явилась ініціатива, учасники якої пропонують навідатись пішою ходою до президентської резиденції у Межигір’ї.

Учасники групи пропонують зібратися 29 грудня на київській станції метро «Героїв Дніпра» на 12:00 і піти до Нових Петрівців, ‒ пише Українська правда.

«Час грає проти Майдану. Влада ігнорує нас… Закон про амністію політв’язнів Євромайдану нарешті підписаний, але чи буде він виконуватися?.. За розгін Майдану ніхто не покараний, а Беркут ще й нагороджений. Нам не залишають вибору, як постукати у двері резиденції», ‒ йдеться у повідомленні на сторінці.

Учасникам акції пропонують вбратися у костюми Дідів Морозів та Снігурок і принести із собою «подарунки»: «овочі, йолки, шматочки щастя».

Пропонується також провести символічний вертеп, а у разі перекриття міліцією дороги, символічно «відгородити Межигір’я як територію зла від України як території добра».

Організатори Євромайдану, студенти чи громадський сектор Майдану, відомі активісти чи депутати поки не відгукнулися на «народну ініціативу».

Як відомо, зазвичай у неділю опозиція скликає протестувальників на Майдан Незалежності на «народні віча», кількість учасників яких сягає декількох сотень тисяч людей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробим свято Янику!)
Відповісти
Собаці, як нічого робити, то яйця лиже, а майдануті на Межигір"я...
Відповісти
Лижи, лижи, не відволікайся...
Відповісти
значить тобі зосталиь яйця))
Відповісти
Останні новини
Євромайданівців кличуть «на Межигір’я». ФОТО
24 грудень, 2013, 15:26