Віце-губернатор прокоментував продаж «Волиньобленерго»

Віце-губернатор прокоментував продаж «Волиньобленерго»
З приходом нового власника в розвиток «Волиньобленерго» надійдуть чималі інвестиції і підприємство погасить борги за світло, – переконаний заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв.

Нагадаємо, контрольний пакет акцій енергорозподільчої компанії «Волиньобленерго» за 462 мільйона гривень на торгах придбало ТзОВ «Укрістгаз».

«Вважаю, що продаж акцій «Волиньобленерго» відбувся добре, адже минулоріч за акції таких же компаній із інших областей України держава отримала значно менші суми», – цитує Едуарда Стоєва прес-служба Волинської ОДА.

Заступник голови облдержадміністрації припустив, що подальша робота «Волиньобленерго» з приходом нового власника зміниться лише в кращу сторону. «Думаю, що надійдуть чималі інвестиції в розвиток підприємства, в суттєве переоснащення і модернізацію, внаслідок чого значно покращиться якість надання послуг», – підкреслив він.

«На мою думку, значних кадрових змін на підприємстві не відбудеться, бо колектив там професійний та згуртований, вміє працювати на розвиток», – зауважив Едуард Стоєв.

Окрім того, заступник голови облдержадміністрації розповів, що під час купівлі контрольного пакету акцій ТзОВ «Укрістгаз» взяло на себе низку зобов’язань.

Зокрема, мова йде про погашення заборгованості за закуплену електроенергію відповідно до договору з ДП «Енергоринок», про спрямування інвестицій в модернізацію та недопущення заборгованості із заробітної плати та поступове її зростання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Неважно, что говорят гои, важно – что делают евреи»-Давид бен-гурион
Відповісти
Видно цей віце губернатор" високоосвідчена людина" якщо таке меле. Прибуток Волиньобленерго за 2013 рік згідно даних ФДМУ скаде 17млн.грн.
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=5Q61cQ55-K4
Відповісти
чеше чьотко.крепкий господар
Відповісти
пора скидыватся на ветрогенератор
Відповісти
Потрібно завжди йти в ногу з часом. Нині правильно казати - "кріпкий госпідар"
Відповісти
Останні новини
Віце-губернатор прокоментував продаж «Волиньобленерго»
24 грудень, 2013, 19:09