Двоє луцьких школярів зникли безвісти: допоможіть знайти

Двоє луцьких школярів зникли безвісти: допоможіть знайти
Пішли з дому і не повернулися двоє неповнолітні лучани – міліція просить повідомити про місцезнаходження 12-річного Вадима Дмитерка та 11-річного Сашка Повха.

Про це повідомляє СЗГ УМВС області.

12-річний лучанин Вадим Дмитерко пішов з дому 4 березня та зник безвісти. Його прикмети: на вигляд 12 років, зріст 160 см, худорлявої статури тіла; обличчя овальне, волосся пряме світло-русого кольору.



Хлопець був одягнутий у в’язану шапку чорного кольору із вертикальними смужками сірого кольору, куртку бордового кольору із смужками світлого кольору вздовж рукавів, кофту блакитного кольору, джинси чорного кольору, черевики чорного кольору.

11-річний Олександр Повх пішов з дому 2 березня і зник безвісти. Його прикмети: на вигляд 12 років, зріст 160 см, худорлявої статури тіла; обличчя овальне, волосся пряме світло-русого кольору.



Хлопець був одягнутий: шапка в’язана чорного кольору, куртка спортивна чорного кольору, брюки чорного кольору, черевики чорного кольору.

Для пошуку хлопців міліція мобілізувала особовий склад, громадськість, допоміжні сили. Правоохоронці перевіряють затриманих, доставлених, арештованих, відпрацьовують автостанції та залізничні вокзали, місця відпочинку неповнолітніх.

Міліція просить усіх небайдужих до долі дітей повідомити про їхнє місцезнаходження за телефонами: 102 або (0332) 74-22-54, 74-24-79, 067-442-73-00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Двоє луцьких школярів зникли безвісти: допоможіть знайти
06 березень, 2012, 17:09