Ярмоленко міг стати гравцем «Волині», - Кварцяний

Ярмоленко міг стати гравцем «Волині», - Кварцяний
Гравець київського "Динамо" Андрій Ярмоленко міг в 2006 році перейти до лав луцької "Волині".

Про це йдеться в книзі головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного "Футбол – це не тільки перемоги". Уривок книги про Ярмоленка опублікувала клубна прес-служба.

Кварцяний пише, що вперше за грою нападника, якому тоді було 17 років, він спостерігав під час матчу "Волині" та чернігівської "Десни".

"Наприкінці першого тайму він забиває нам другий м'яч - в дальній нижній кут воріт - після передачі Валентина Круковця і стає автором дубля. Молодого нападника поміняли на останній хвилині матчу під оплески глядачів і оголошення диктора по стадіону, що він визнаний кращим гравцем матчу", - розповідає автор.

Кварцяний пише, що запропонував керівництву "Десни" продати Ярмоленка у "Волинь" і те взяло час на роздуми.

Виявилося, що нападником зацікавилося "Динамо", а президент київського клубу Ігор Суркіс спілкувався з Кварцяним, питаючи поради щодо придбання гравця.

"Так обірвалися моє бажання і можливості придбати Андрія Ярмоленка. Він опинився в "Динамо", став провідним гравцем і гравцем національної збірної України. Так трохи я не дотягнув, це була хороша наука. Видно з тією сумою, яку мені запропонували, треба було не погоджуватися, а торгуватися і опускати. А так я погодився і це, напевно, розслабила керівників, які вирішили заробити на ньому більше", - пише Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ярмоленко міг стати гравцем «Волині», - Кварцяний
25 грудень, 2013, 12:45