Хлібозавод «ТЕРЕМНО ХЛІБ» відзначив 30-річчя. ФОТО*

Хлібозавод «ТЕРЕМНО ХЛІБ» відзначив 30-річчя. ФОТО*
Луцький хлібозавод «ТЕРЕМНО ХЛІБ», який є лідером на ринку хлібобулочної продукції, відсвяткував своє 30-річчя.

Урочистості за участі працівників заводу та поважних гостей відбулися 24 грудня у луцькому Палаці культури.

У фойє розгорнули виставку хлібобулочних виробів, серед яких були й новинки – хліб «Юріївський» і пряник «Луцький сувенір». Їх випуск компанія запровадила до свого 30-річчя.

Привітати колег серед інших прибув почесний президент холдингу «Хлібні інвестиції» Юрій Триндюк. За його словами, найцінніше, що має завод – це його висококваліфіковані працівники.

«30 років – це насамперед свято тих людей, які віддали цій справі своє життя. Тому що завод – це всього лиш залізо. І найбільша цінність цього заводу – його працівники. Дякую вам. Також велика вдячність обласній і міській владі. Без цієї підтримки нам би було складно. Все-таки це понад 550 робочих місць, це 10 мільйонів гривень виплачених податків у 2013 році. І ми хочемо, щоб підприємство процвітало й надалі», – висловився він.

З вітальним словом до присутніх на святі звернулися міський голова Луцька Микола Романюк, перший заступник голови Волинської облради Юрій Лобач, заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк, а також гендиректор й голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко. Кільком десяткам працівників поважні гості вручили грамоти і нагороди.

Віталій Карпюк передав вітання від губернатора Бориса Клімчука й зізнався, що сам споживає продукцію «ТЕРЕМНО ХЛІБ».

«Це одне із провідних підприємств харчової галузі і є великою складовою економіки нашого регіону. Ви є найбільших платником податків серед хлібопекарських підприємств на Волині. Ваше підприємство завжди мало і матиме підтримку влади», – висловився Віталій Карпюк.

«Дякую вам за працю, за смачну і якісну продукцію, яку ви щоденно подаєте до столу кожного лучанина», – виголосив зі сцени мер Луцька Микола Романюк і зізнався, що є шанувальником батона «Файний».

Як розповів голова правління ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» Андрій Тищенко, хлібозавод щоденно випускає понад 50 тонн продукції, а головне – випікає усе без домішок. Асортимент продукції нараховує більше 85 найменувань.

«Пшеничний хліб випікається традиційним опарним способом, житньо-пшеничні, а також заварні сорти – на високоякісних молочно-кислих заквасках», – розповів він.

Керівник підприємства стверджує, що тут дуже відповідально ставляться до використання всіх інгредієнтів і рецептурних складових того чи іншого виду продукції на відсутність генно-модифікованих організмів. Також він розповів, що, маючи товарообіг близько 8 мільйонів гривень, підприємство сплачує майже мільйон гривень податку щомісяця.

«У нас працює 558 хороших фахівців. З них 209 людей працює більше 10 років, а 45 – понад 25 років», – зауважив Андрій Тищенко.

Також він повідомив, що до 30-річчя підприємство провело ребрединг: змінився логотип, фірмовий стиль, змінюється вигляд кіосків та упакування для хліба. До слова, відтепер нова упаковка, окрім естетичної привабливості, ще й допоможе зберегти гігієнічність продукції.

«До 30-річчя заводу наша лабораторія у подарунок волинянам запровадила випікання хліба за новою рецептурою – «Юріївський» – та пряника «Луцький сувенір». Новий заварний хліб на основі квасного сусла особливо корисно вживати дітям і літнім людям, а також тим, хто інтенсивно працює: і фізично, і розумово. Пряник «Луцький сувенір», у складі якого є натуральний мед, здивує усіх неповторним смаком та зовнішнім виглядом. Адже на самому прянику та на коробці викарбувані обриси Луцького замку», – розповів голова правління ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ».

Під час урочистостей також відзначили переможців конкурсу «Тато, мама, я – моя Теремнівська сім’я» на кращий малюнок, твір та фото про професію батьків». Опісля завершення урочистостей на всіх чекав святковий концерт.

«Історія міста Луцька та діяльність нашого підприємства тісно переплетені, адже хлібозавод був збудований у 1983 році як подарунок лучанам напередодні 900-річчя міста. Минають десятиліття, змінюються звичаї, незмінною залишається висока якість продукції «ТЕРЕМНО ХЛІБ», – наголосив Андрій Тищенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хліб
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарний і якісний хліб у цьому підприємстві. Молодці. Не халтура. Зарплата в конвертах не платиця. Мої куми там працюють, дуже задоволені.
Відповісти
Всіх лучан вітаю з ювілеєм підприємства! Хвала рукам, що пахнуть хлібом!
Справді молодці! Так тримати!
Відповісти
Купую тільки теремнівський хліб, все інше лише альтернатива...
Відповісти
50 тон хлеба в день!!!! Это Достаточно весомый аргумент в сторону отличного качества. Принимайте поздравления, желаю увеличения объемов выпускаемой продукции.
Відповісти
Слава лучанам! Хліб усьому голова.
Відповісти
Гарна подія, обличчям до людей!! Новий директор рулить:))
Відповісти
Хліб з Теремно люблять не даремно.)))
найсмачніший хліб!
Відповісти
Теремно- найкращий завод України!!!
Відповісти
в мене свий магазин привозять черствий хлиб часто
Відповісти
Останні новини
Хлібозавод «ТЕРЕМНО ХЛІБ» відзначив 30-річчя. ФОТО*
25 грудень, 2013, 16:45