Відео з реєстратора Тетяни Чорновол

Відео з реєстратора Тетяни Чорновол
У мережі опубліковане відео з відеореєстратора машини журналістки Тетяни Чорновол.

Як відомо, на неї вночі напали невідомі, ‒ пише Українська правда.

На ньому видно, як вона спочатку їде вулицею, а потім її машину починає притискати Porsche Cayenne.

На відео можна побачити переслідування і спроби Тетяни утекти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
страшна країна Україна!
Відповісти
УРОДИ!!!
Відповісти
10 хвилин переслідування, і не могла позвонити 102 попросити наряд ДАІ шоб виїхав на зустріч.

і чо відразу за майдан її побили? Братків підрізала десь і відгрибла як і всі раби Божі, кожен день по 5 раз люд на Русі страждає від тих покідьків, а вона в топ новинах, бо журналіст.
Відповісти
Час не правильно виставлено!
Відповісти
Т.е. после того, как она типо подрезала кого-то, чуваки гонялись за ней 5 минут, били своего Каена со всех сторон, потом били Татьяну, потом сели и уехали, довольные уроком?
мбугагагага
Відповісти
дивує чому двері в своєму авто не заблокувала це раз, а два так справді ж можна було викликати даі
Відповісти
Скло ж розбили, толку з того блокування...
Відповісти
Тут тоже нестиковка сеня говорить що її витягли вона говорить що сама вибігла і втікала....
Відповісти
Вы думаете у нее в дверях бронестекло?
Відповісти
Згідно з Правилами дорожнього руху України, а саме згідно з пунктом 11.5 «на дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті, а також для повороту ліворуч…». Що ми бачимо на відео?
Виїхавши з автозаправки на бориспільську автотрасу, Чорновол спочатку зайняла середню смугу руху, а згодом - за відсутності будь-яких попутних транспортних засобів - крайню ліву смугу. Рухаючись з порушенням правил ПДД по крайній лівій смузі, водій Чорновол почала ще й пригальмовувати, аж до фрагменту 09.18.58. Показово, що до цього часу усе було мирно.
Потім, чомусь відео переривається на 20 секунд і з фрагмента 09.19.11 авто водія Чорновол дивним чином опиняється на крайній правій смузі, з якої починає розгін. Справа її обганяє Порш Каєн, пригальмовує, намагаючись зупинити авто Тетяни. Вона ж його таранить в лівий задній бік, намагаючись обійти зліва. А далі - погоня...
Припускаю, що банальне порушення ПДД водієм Чорновол спричинило не такі вже й рідкісні "розбірки" на дорозі. Тьотка потовкла круту тачку, втікала і "відгребла" від відморожених крутеликів. Тепер "мажори" відчують усю потужність державної репресивної машини, яка, в порівнянні з Авео журналістки, розчавить їх і помчить далі трублячи: "Закон восторжествував! Бандитів знайшли і покарали". Янукович особисто про це заявить по ТВ і провідає постраждалу в лікарні. Занавіс.
Відповісти
Яке тупе тлумачення!!! Кожного дня хтось когось підрізає, це ж так не вирішується...
Відповісти
не виглядає.
1. порш коштує 60-80 тис дол, бити таку машину, щоб провчити авео - треба або бути дуууже багатим, або дурним.
2. бити жінку, навіть за таких обставин може повний відморозок. ну дав би щелбана, отримав би по цивілці відшкодування і жив би далі.
3. якщо вона вдарила порша, чого він лишив місце ДТП?
4. якщо вона вдарила порша, чого він не викликав ДАІ?

ну і уявіть собі суми на виконання таких завдань, якщо бандюки готові жертвувати машиною у не один ДЕСЯТОК баксів...
Відповісти
Вот и жип нашли:
http://auto.ria.com/auto_porsche_cayenne_turbo_12667797.html
Відповісти
порш-мажорів. За тридцять тон американських президентів виставили на продаж машину - відполірували, мало що не вилизали її... Вже й покупець, може, знайшовся? Заплатив завдаток і вирішив тест-драйв по нічному хайвею вшкварити. А тут - бац! Танюха своєю червоною авешкою таку чорну красату попортила. За це тітушки і попортили Таніну обліцовку.
Тепер в джипстерів - ні машини, ні грошей. І свободи, теж, не видать.
Відповісти
НІЧОГО незрозумів, більше появилось питань... !!!!
1) їхла їхала потім бац перерва кілька секунд і вже її хтось переслідує.... де тих кілька секунд???? ЩО ТАМ ? Підрізала чи стукнула????
2) В тому відео що є то видно як вона перша стукнула каєна... так він її підрізав а вона здуру в нього ... думаю якщо вона перед тим справді когось підрізала і водій як у нас прийнято вирішив "віддячити" то після такого тарана любий власник вияви в би бажання..надавати по морді..
3) Якщо вона стукнула попередньо то власник міг її доганяти щоб затримати.... а коли вона як н танку почала крамсати то і дав їй....

ДЕ КУСОК ВІДЕО?????? КРОЛІК МУТИТЬ???????
Відповісти
http://gigamir.net/news/politics/pub484921
Відповісти
Все це нагадує просту битовуху, як "розводилово" на бабки. Чому в міліцію не дзвонила?
Відповісти
говоріть говоріть проплачені боти і продажні шкури. а толку? прийде час і будуть відповіді, тоді вам і буде "битовуха" і наїзди на дівчину.
Відповісти
Оце називаєтся попандос, їхали собі пацани, тут бац якась /// розбиває зад, її намагаются зупинити а вона починає гонки в стилі форсаж) в кінці кінців влітає в кювет і бьє морду, за пацанами ганяются всі мєнти
Відповісти
блокбастер- комедія блін якась
Відповісти
Мы видим, как Татьяна выезжает с заправки, едет в средней полосе. На 9 ч 18. мин. 58 сек. видео ОБРЕЗАНО, потому, понять, что там произошло, тяжело. Есть два варианта. Или Таня при перестраивании задела Порше, или она задела его, обходящего ее слева.

В любом случае, вырезали 14 секунд, что реально немало. Прошу заметить также - она тормозит перед тем, как видео обрывается.

9ч. 19 м. 26 сек. Порше пытается ее остановить. Это обычная схема, когда притормаживает машина, идущая впереди, в расчете на то, что притормозит и идущая сзади. Она бьет его еще раз, царапает правой стороной. Отрывается.

9ч. 20 м. 21 - Таня бьет его, остановившегося, еще раз.

9 ч. 20 м. 25 - ЕЩЕ раз бьет машину, уже с другой стороны.

После этого Порше все время пытается ее остановить. Безуспешно.

9ч. 21 м. 17 - ее остановили. Потом видео обрезано, вырезано секунд 5, что произошло в этот момент - неизвестно, но Татьяна опять оторвалась.

9ч. 21м 35 - опять обрезка. Нет 5 секунд.

9ч 22 м 16 - в первый раз, двигаясь задом, Порше бьет Танину машину.

9ч 22м 50 - начинается хардкор, водитель Порше явно взбешен, он уже лупит авто Тани.

9ч 23м 12 - авто Тани разворачивает, она начинает двигаться по встречке. Мы видим перед ней машину, а потом видео опять обрезано. Что случилось в эти 30 секунд - нам с вами, по мнению спецов из Батькивщины, знать необязательно.

9ч 23м 41 - Таня опять движется по трассе.

9ч 24м 33 - джип догоняет ее, останавливается. Видео опять обрезано, что произошло в течение 10 секунд - неизвестно. Скорее всего, Таня в него опять въехала.

9ч 25м 02 - Таня опять таранит Порше.

9ч. 25 м 12 - самое интересное. Таня ВЫСКАКИВАЕТ из машины и бежит через дорогу налево. Никаких "разбитий стекол" и прочего на видео нет, потому что их и не было, о чем свидетельствует фото ее машины без разбитых стекол. Разбито заднее правое, к этому мы еще вернемся.

Напоследок вырезан кусок в 1 минуту 20 секунд.

Я долго думал и понял - почему он вырезан. Порш покатился. Первым выскочил водитель и погнался за Таней. А двое ОСТАЛИСЬ НА МЕСТЕ. Это они откатили машину Тани с дороги, они откатили и Порше.

Я делаю вывод, что группового избиения не было. На видео, вырезанном Батькивщиной, фигурируют два пассажира, что возятся с машинами, пока водитель преследует Таню.

Это не вписывалось в то, что говорила Таня, потому на Туровской решили компромат вырезать.

Звук ОДНОЗНАЧНО монтирован.

Во-первых, мало кто ездит без музыки. Во-вторых - глупо представить, что Таня не произнесла ни слова при таких обстоятельствах.

В конце не слышно звука открывающейся двери, куда выскочила Таня. Также не слышно звона заднего правого стекла (когда притерли, его выбили, либо били кулаком или чем-то иным из Порше, когда притирали).

Для чего это сделано? Для того, чтобы не дать полной картины произошедшего. По всей видимости, с вероятностью в 99% - перед нами ДТП и попытка скрыться с места его совершения. Поведение людей в Порше вызвано тем, что автомобиль, как уже известно, был выставлен на продажу, он был новый (в смысле - "не бит, не крашен") и прошел предпродажную подготовку.

Что произошло, когда водитель Порше догнал Таню - неизвестно, ибо, судя по множеству откровенной лжи, фальсификаций и нестыковок, нам пытаются подать бытовуху и нанесение телесных повреждений под откровенно политическим соусом.

Наказание эти люди должны понести только за то, что они совершили, причем, должна быть четко установлена степень вины каждого. В любом случае, это не тюремные сроки, ИМХО, скорее всего - условные с выплатой компенсации пострадавшей. В свою очередь, они имеют полное право выставить иск по возмещению ущерба (как бы это кощунственно не звучало).

Окончательные точки расставит видео с камер наблюдения и опрос свидетелей. Все.
Відповісти
Останні новини
Відео з реєстратора Тетяни Чорновол
25 грудень, 2013, 17:21