Мера Володимира-Волинського просять зняти «Януковича»

Мера Володимира-Волинського просять зняти «Януковича»
Громадські активісти Володимира-Волинського вимагають, щоб міський голова Петро Саганюк повпливав на бізнесмена Сергія Ковальчука, який повісив на своїй будівлі портрет Віктора Януковича.

27 грудня о 13:00 обурені вони планують вийти з протестом на центральну площу, - пише Волинь:світ.

Як відомо, влітку на приміщенні, що орендують комерційні структури Сергія Ковальчука з'явився плакат, у якому колишній кандидат у народні депутати від імені свого 12–тисячного колективу виражав Януковичу свою підтримку.

Через декілька днів після появи плакату Президент України до дня Конституції Сергія Ковальчука нагородили орденом «За заслуги» ІІ – ступеня.

Після побиття студентів 30 листопада та початку багатомільйонних масових акцій протесту плакат зняли, а Ковальчук пообіцяв повернути його після того коли винні у побитті мирних демонстрантів будуть покарані.

Проте декілька днів тому транспарант повернули. З фотографією гаранта.

Переконати Сергія Ковальчука зняти «політичну рекламу» спробували депутати міської ради Віра Чайковська та Надія Цикалюк, однак успіхів ці спроби не дали.

Інший спосіб запропонував депутат Анатолій Сорока. Група активістів Євромайдану на чолі з ним звернулася з відкритим листом до міського голови Петра Саганюка з вимогою втрутитися у ситуацію.

Окрім вимоги зняти транспарант з приміщення комунальної власності, як такий, що містить неправдиву інформацію, активісти вимагають негайно стягнути ще й додаткову орендну плату за дане приміщення.

Депутат Володимир-Волинської міської ради Анатолій Сорока, посилаючись на офіційні документи, стверджує що комерційні структури цього волинського олігарха за останні 3 роки не доплатили понад 200 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Анатолій Ви помилилися - написавши що плакат розміщений на "своєму" приміщенні п. Ковальчука ... Як Ви могли забути що це приміщення комунальної власності - вкотре переконався що ти неук ,твердолоба вискочка і аферист...
Відповісти
А пані В.Ч. не має морального права вимагати від будь кого зняти плакат або портрета
Тому що сама як депутат Володимир -волинської міської ради не підтримувала рішення про заборону продажу алкоголю у магазинах у вечірній та нічний час і також неповнолітнім
Відповісти
Питання несплати орендої плати виявив і довів депутат Сусік. Він і далі займається цим питанням, і не гарно чужі заслуги присвоювати собі. Але ж ви цим тільки і займаєтесь, а а реальних дій не має.
Відповісти
мер міста - МУСИТЬ ВИКОНУВАТИ ВОЛЮ ГРОМАДИ !!! Якщо ні - тоді він УЗУРПАТОР влади !!!
Відповісти
Останні новини
Мера Володимира-Волинського просять зняти «Януковича»
27 грудень, 2013, 07:02