Затримані за побиття Чорновол кажуть, що їх підставили

Затримані за побиття Чорновол кажуть, що їх підставили
Двоє затриманих у справі про побиття активістки Тетяни Чорновол стверджують, що у них є алібі, а їх намагаються підставити.

Про це повідомив народний депутат Володимир Ар’єв, ‒ пише Дзеркало тижня.

«Затримані у справі Тані Чорновол Храмцов та його товариш перебувають зараз у Бориспільському РВВС. Кажуть, у них є алібі, а їх повинні «призначити» винними. Може так, а може й ні», ‒ написав Ар’єв на своїй сторінці в Facebook.

За його словами , третій підозрюваний ‒ Сергій Котенко ‒ взагалі не виходить на зв’язок. Також Володимир Ар’єв зазначив, що слідчі вже мали б провести з Тетяною Чорновол впізнання затриманих.

«Якщо слідчі прориваються до Тані і, незважаючи на важкий стан, беруть у неї свідчення, то вони повинні були б уже провести впізнання підозрюваних по фото, і це б дало відповіді на всі питання», ‒ упевнений депутат.

Інший народний депутат Володимир Полочанінов розповів, що вже кілька разів спілкувався по телефону з одним із затриманих.

«Їх опитували як свідків, тому що ні один з них в ту ніч не знаходився в цій машині. Але їх тримають в Бориспільському РВВС вже майже добу, не пред’являючи жодних звинувачень і не випускаючи. Хлопці налякані... Я розумію, що їх просто можуть призначити винними. Пред’явлення нових звинувачень за іншою статтею дає можливість затримати їх і тримати під вартою до «щиросердного» зізнання», ‒ написав він на Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому я не дивуюсь 0-О
намє винних немає! це все підстава )))
Відповісти
Само - собою зрозуміло,що ніяких замовників знайдено не буде.......так собі, самодіяльність якихось двох - трьох...
Відповісти
вона себе покалічила. от засранка, а мажорчики ні до чого, зразкові дітки.УРОДИ.
Відповісти