Справу про побиття Чорновол перекваліфікували

Справу про побиття Чорновол перекваліфікували
Справу про побиття журналістки Тетяни Чорновол перекваліфікували зі статті "хуліганство" на "нанесення тяжких тілесних ушкоджень".

Про це повідомив журналістам народний депутат від фракції УДАР Валерій Пацкан після зустрічі з керівництвом МВС, - пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Була перекваліфікована стаття щодо побиття Тетяни Чорновол з хуліганства на важкі тілесні ушкодження - це ч.1 статті 121 Кримінального кодексу. Сподіваємося, що це дасть їм можливість більш оперативно провести розслідування і отримати результат", - сказав Пацкан.

Народний депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський додав, що, можливо, справа буде перекваліфікована за статтею "замах на вбивство".

Депутати, за їх словами, зустрічалися із заступником міністра внутрішніх справ Віктором Дубовиком та заступником начальника Головного слідчого управління Олегом Татаровим. З главою МВС Віталієм Захарченко зустрітися не вдалося, бо він був на засіданні Ради регіонів в Адміністрації президента.

Нагадаємо, вночі 25 грудня двоє невідомих підрізали на трасі автомобіль відомої журналістки та громадянської активістки Тетяни Чорновол, а потім побили.

Журналістка знаходиться в лікарні, у неї струс мозку, зламаний ніс, множинні гематоми.

Пізніше правоохоронні органи затримали власника автомобіля Porsche Cayenne, на якому напали на Чорновол. Крім того, міліція затримала двох осіб, причетних до нападу на Чорновол. Третього оголосили в розшук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сталося чудо, і на третій день менти прозріли
Відповісти
Останні новини
Статки Клюєвих. ФОТО
26 грудень, 2013, 16:30
Справу про побиття Чорновол перекваліфікували
26 грудень, 2013, 16:05
Пікет МВС в Києві. ФОТО
26 грудень, 2013, 15:54