Експерта вразила холоднокровність Чорновол за кермом

Експерта вразила холоднокровність Чорновол за кермом
Журналістка Тетяна Чорновол діяла дуже холоднокровно під час перегонів з бандитами на бориспільській трасі.

Про це Gazeta.ua розповів директор школи контраварійного водіння "Корда Профі" Євген Середницький.

"Видно, що журналістка не вперше потрапляла у подібні ситуації. Вона швидко орієнтувалася й добре відчувала свою машину. Середньостатистичний водій навряд чи міг так довго протистояти позашляховику. У більшості виник би шок. Мене вражає холоднокровність і рішучість Тетяни за кермом. Адже не помітно, що вона нервує, не чутно, ні лайки, ні матів, ні криків", - аналізує експерт поведінку жінки на дорозі.

За його словами, Чорновол добре трималася, але, чітко видно, що особливих навиків екстремального водіння у неї немає.

"Швидше за все, вона не проходила курсів контраварійного водіння. Якби мала таке навчання, то зробила б поліцейський розворот і поїхала зустрічною смугою Бориспільської траси. Водій Porsche втратив би багато часу на розворот і журналістка могла б добряче відірватися від нього", - каже фахівець.

На думку Середницького, водій Porsche Cayenne Turbo невміло керує машиною, погано відчуває його габарити й можливості.

"Це треба ще вміти 450-сильним джипом зразу не зупинити 80-сильного легковика Aveo. Водій Cayenne міг би зразу правим боком притиснути хетчбек журналістки до відбійника і вона б вже нікуди не вибралася. Коли водій позашляховика почав переслідувати задом машину Тетяни, він легенько поштовхував її авто.

А міг би у кілька ударів розтовкти повністю лицеву панель Chevrolet, щоб потік радіатор і деформувалися деталі під капотом. Тоді б машина журналістки зупинилась. Натомість зловмисник керував машиною, не думаючи".

Нагадаємо, 25 грудня зловмисники побили журналістку й громадську діячку Тетяну Чорновол. Це трапилося на Бориспількій трасі у напрямі Борисполя.

Жінку за кермом хетчбека Chevrolet Aveo стали переслідувати молодики на позашляховику Porsche Cayenne Turbo, що й зафільмував відеореєстратор Тетяни.

Після проходження повороту на село Гора зловмисники підрізали авто журналістки, а потім почали його прижимати до правого відбійника. Тетяна, різко пригальмовуючи, звертала ліворуч і виривалася вперед. Потім водій позашляховика догнав хетчбек і почав таранити його у праве заднє крило, витіснив на узбіччя.

Тетяна швидко виїхала звідти, кілька разів протаранила Cayenne і знову вирвалася вперед. Згодом автівку таки затиснули. Чорновол вибігла з машини, але злочинці її наздогнали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому треба ці - відчуває не відчуває машину, це шо Топгір, мусара мають найти уродів, а прокурори нашити їх максимально
Відповісти
Раздутый прозападной прессой скандал с "избиением журналистки Черновол", призванный вдохнуть жизнь в деградирующий "евромайдан" обернулся конфузом.

Выяснилось, что известную своими провокациями активистку избил владелец автомобиля "Порше" Александр Храмцов - столичный "мажор", близкий друг нардепа от "Батькщивщины" и активист "евромайдана". Черновол врезалась в приготовленный к продаже дорогостоящий автомобиль Храмцова, а затем, пытаясь скрыться с места происшествия, еще несколько раз таранила его машину.

Саша Храмцов — известная личность в среде столичных мажоров. Выпускник КИМО деньги зарабатывал полиграфией и печатью на футболках. Но основной его заработок — спортивные ставки и игра в покер. Именно за счет выигрышей он тусил в ночных клубах, летал отдыхать в Доминикану и приобрел подержанный «Порше».

В общем, встретились два одиночества, два креативных индивидуума.
"Сакральная жертва" майдана, ага.
Відповісти
Дурімар не пиши пургу.
Відповісти
ну напиши шось шо вважаєш за розумне
Відповісти
щось про щербицького чи брєжнєва?ти таку пургу гонеш похлєщє ригіналів..допа мєсний комун.розливу
Відповісти
Скажите капитоша, а *приготовленный к продаже дорогостоящий автомобиль* несколько раз ударили в авео с целью поднять его рыночную стоимость?
Відповісти
До чого ця кацапська стаття??? Кисельов написав?))). Машину продає якраз таки Кот (поганяло таке), Сергій його ім"я, атой мажор її йому може й дійсно продав ще раніше...доречі на Авторіа писало що був недавно на сайті)))-хоча сторінку напевно зламали)
Відповісти
КАПІТАНІШКА ,тебе недавно з психлікарні випустили -треба було долікуватись .
Відповісти
Коммуно-капитоша совсем умом тронулся.
Відповісти
АС херов, сам розумієш що говориш, Порш втратив би багато часу і не наздогнав би Авео... Сам би напевне повні штани наложив би... Хотів би я побачити як ти зі своїми навиками потягавбися проти Каєна Шевролетом... Клоун...
Відповісти
Ти не кричи так сильно!) він правильно написав про поліцейський розворот і їзду по зустрічній, але ж не кожен так би зміг , тим більше жінка, а їхала вона нормально як для жінки...
Відповісти
То нефіг панти ганяти і жінці такі поради давати...
Відповісти
Останні новини
Експерта вразила холоднокровність Чорновол за кермом
26 грудень, 2013, 16:40
Статки Клюєвих. ФОТО
26 грудень, 2013, 16:30