Затриманий у справі Чорновол розповів про подробиці «кривавої ночі»

Затриманий у справі Чорновол розповів про подробиці «кривавої ночі»
Один із затриманих у справі нападу на журналістку й активістку Тетяну Чорновол Андрій Насіковський має алібі й проходить у справі лише як свідок.

Про це розповів сам Насіковський, який наразі перебуває у Бориспільському РВВС, ‒ пише ТВі з посиланням на Українську правду.

За словами хлопця, він побоюється, що «справу намагаються «повісити» на нього і на Олександра Храмцова, на якого зареєстрована машина Porsche Cayenne».

«Котенка не знайшли і зараз намагаються справу «повісити» на нас», – сказав він. «Нам кажуть, що ми – свідки, але нас не випускають, ми тут перебуваємо без їжі і води», – додав затриманий.

Насіковський розповів, що в ніч із вівторка на середу, коли напали на Чорновол, він був удома.

«Я ходив на курси англійської в Броварах. Курси закінчилися о 23:20. 15 хвилин звідти я добирався додому. Мене бачила консьєржка. Я зайшов у квартиру і був вдома. Звідти я дзвонив своїй дівчині, по скайпу розмовляв через відео з другом, він бачив, що я був удома. У мене є алібі, я не знаю, що тут роблю. Мене намагаються зробити крайнім», – сказав він.

Окрім того, хлопець заявляє, що один із підозрюваних Сергій Котенко, якого нині розшукує міліція, в ніч із вівторка на середу попросився переночувати у Насіковського.

«Він ночував у мене вдома. Я живу в центрі Броварів. Він був у мене з першої години ночі й до 10 ранку. Потім я викликав йому таксі, і він поїхав на автовокзал. Він не говорив, куди збирався їхати», – сказав Насіковський.

За його словами, Котенко йому нічого не пояснював і на спроби дізнатися, що сталося, не відповідав.

«Він був дивний, не в собі, розгублений. Він ніколи не вживає алкоголь. Жодних слідів крові не було, руки були цілі. Він був спокійний, але засмучений. Я питав, як його справи з його дівчиною. Він потім попросив у мене зубну щітку, пішов покурив і ліг спати», – додав Насіковський.

«Машину Porsche Cayenne він купив півроку тому за 24 тисячі. Сімнадцять він віддав одразу, але ще сім мав віддати. Тому машина не була оформлена на нього, а зареєстрована на Храмцова», – сказав Насіковський.

«Про машину ми з ним не говорили, він поїхав на таксі», ‒ сказав затриманий у відповідь на уточнююче запитання.

«Раніше ми з ним близько спілкувалися, але останні два роки зустрічалися рідко. Востаннє я бачив його у серпні», – повідомив Насіковський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновіл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здавайся. Ненька, в лиці оппазиції, з надією дивиться на тебе...
Відповісти
А що ви хотіли, щоб він одоазу зізнався?))
Відповісти
Включив собі скайп і пішов Таньку мочити...
Відповісти
які ще бля курси закінчуються за пів години до опівночі??
Відповісти
Останні новини
Затриманий у справі Чорновол розповів про подробиці «кривавої ночі»
26 грудень, 2013, 16:56
Статки Клюєвих. ФОТО
26 грудень, 2013, 16:30