Луцький депутат знову відзначився краваткою і розповів, що «был вроде в оппозиции»

Луцький депутат знову відзначився краваткою і розповів, що «был вроде в оппозиции»
Луцький депутат Микола Дендіберін прийшов на сесію Луцької міськради 25 грудня в оригінальній краватці – із прапорами різних країн світу.

Каже, що нині дуже переймається ситуацією в державі. І додає: такий інтернаціональний галстук обрав, аби підкреслити це.

Нагадаємо, у вересні Микола Дендіберін одягнув на сесію краватку із російським гербом і прапором, що викликало нерозуміння у багатьох його колег.

Згодом депутат пояснював, що російський галстук – це лише данина моді, а не його політична позиція.

Зараз же, розповів Дендіберін, така інтернаціональна краватка дуже актуальна. А він, як відомо, любить стильно одягатися.
Цю краватку Микола Дендіберін купив ще 15 років тому в Польщі
Цю краватку Микола Дендіберін купив ще 15 років тому в Польщі

Микола Дендіберін зізнався: на президентських виборах підтримував Віктора Януковича, бо вірив йому, але зараз не розуміє дій влади.

«Ми сначала делаем, а потом думаем», – так коментує рішення влади про відтермінування підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Разом з тим додає, що зараз Україні не треба поспішати з євроінтеграцією, бо влада не врахувала всіх можливих ризиків.

«И вот люди протестуют, потому что хотят достойной жизни. Ну, нельзя же, чтобы только парламент жил хорошо и семья Януковича», – каже він й додає, що був дуже обурений побиттям мирних мітингувальників.

Допомогти владі визначитися із зовнішньоекономічною політикою повинні насамперед економісти, наголошує луцький депутат. Мовляв, втручання політиків тільки дестабілізує ситуацію.

Приєдання України до Євросоюзу неминуче. Але це буде, вважає Дендіберін, через років 10. Нині ж країну треба до цього підготувати, прорахувати усі ризики, як то зростання цін, суттєве здорожчання вартості комунальних послуг, засилля імпортної продукції і навіть витіснення з ринку вітчизняного виробника.

Микола Дендіберін вважає, що Україна може потрапити у фінансову залежність європейських капіталістів. Разом з тим, ЄС навчить українців добре рахувати свої гроші, каже він. Але дружбу з Росією Україні псувати ні в якому разі не можна.

«На сегодняшний день в России работает неофициально пять миллионов украинцев, только полтора миллиона легально. Это каждый девятый украинец. Если принять решение, что у нас с Россией нет никаких отношений, эти люди приедут назад в Украину. А у нас своя тут безработица. И опять поднимется гражданский бунт», – висловився він.

«Коммуняки 75 лет назад говорили, что все будет. Обманули. А до 17-го года Россия была одной из ведущих стран мира. Может, если б коммунисты не пришли в 17-ом году, да мы бы счас жили лучше, чем та Америка!» – додав депутат.

«У нас коррупция – мама дорогая! Если бы у нас не было коррупции, не было воровства, мы бы жили намного лучше», – міркує він.

Крім того, Микола Дендіберін каже, що завжди підтримує опозицію, якщо вона пропонує «правильные вещи».

«Я сам был вроде в оппозиции. Иногда оппозиционеров я поддерживаю, иногда – нет. Вот «Батькивщина» критикует мэра за дороги. Дорогие мои, когда мэром был Богдан Шиба, Укравтодор возглавлял друг Турчинова, наш земляк Петр Кравчук. Это значит, что мы могли дороги тут сделать чуть ли не бриллиантовые», – висловився депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запонки дуже стильні!Це данина якій моді?
Відповісти
вот это новость
Відповісти
дєдушкє рішать питання в мордовії за свекольніцей?
Відповісти
Що за запонки?Ото мода!
Відповісти
Костюм ФК "Вільяреал")
Відповісти
та "кривавих мозолях" на руках - комуністи його не сильно компресували....
Відповісти
Призвище говорить саме за себе
Відповісти
нельзя спросіть в того музчіни про напіток свєкольніца?
Відповісти
Якби не прийшли до влади такі як цей"стиляга", то була б Україна європейською
Відповісти
На гумі він ті краватки стільні купує.
Сам бачив
Відповісти
...НА БИЛЕТ в рассею,на мою родину в КОСТРОМСКУЮ ОБЛАСТЬ!!! НО ПОМНИ,что там люди тоже ИМЕЮТ ВИЛЫ!!! Там же организуешь ЯЧЕЙКУ ПРФашистов!!!
Відповісти
Цей депутат в (краватці),дозволяє собі матами обзивати дітей!І ПРИ ЦЬОМУ БУТИ ДЕПУТАТОМ В "КРАВАТЦІ"
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат знову відзначився краваткою і розповів, що «был вроде в оппозиции»
27 грудень, 2013, 14:07