У Богатирьової кажуть, що вона не тисне на лікарів Чорновол

У Богатирьової кажуть, що вона не тисне на лікарів Чорновол
У міністерстві охорони здоров'я запевняють, що керівник відомства Раїса Богатирьова не тисне на лікарів журналістки Тетяни Чорновол.

"Звертаємось до засобів масової інформації з наполегливим проханням не розповсюджувати нісенітниці провокаційного характеру і офіційно заявляємо, що міністр охорони здоров'я України не мала та не має наміру чинити тиск на будь-яких лікарів будь-якого закладу охорони здоров'я з метою приховування реального стану її (Чорновол - ред.) здоров’я", - повідомили у прес-службі міністерства.

Як запевняють у прес-службі, взяти під особистий контроль лікування журналістки, постраждалої від побиття, Богатирьову спонукав професійний обов’язок керівника медичного відомства та громадянська позиція людини, яка вважає неприпустимим будь-який прояв насильства.

"Вочевидь, деяким силам, які зазвичай не гребують використовувати в своїх політичних інтересах інсинуації на тему життя та здоров’я людини, дуже хотілось би почути від медиків якомога жахливіші діагнози і прогнози. Але у медичних працівників інші завдання та цілі: вони докладають максимальних зусиль для того, щоб, отримавши об’єктивну оцінку стану здоров’я пацієнтки, домогтися її скорішого одужання", - зазначають у МОЗ.

Раніше, ЗМІ повідомляли, що Богатирьова тисне на лікарів, аби ті мовчали про реальний ступінь тяжкості завданих травм журналістці Тетяні Чорновол.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Але у медичних працівників інші завдання та цілі" так і у беркута інші завдання, і у прокурорів, і ти не повіриш, навіть у президента!
Відповісти
Более того, слова МОЗ подтвердил и сам президент клиники "Борис", заявив следущее: "Сообщение "Батьківщини" абсолютная выдумка. Во-первых, ни один министр здравоохранения на "Борис" надавить не может – у них нет таких рычагов. Во-вторых, мы не идиоты, чтобы скрывать состояние здоровья человека, на котором сейчас сфокусированы и СМИ, и гражданское общество. В-третьих, к нам не только министр приезжает, но и врачи с Евромайдана. Чем больше экспертов контролируют ход лечения, тем лучше. Поверьте, для нас главное – честно сделать свое дело, а именно вылечить Таню, чтобы она покинула клинику здоровой и счастливой"
Відповісти
врачи бы и сами не пошли на вынесение ложного диагноза, судя из того,какой огласке дали этому происшествию, то все бы сразу же всплыло и врачи бы еще и крайними остались. все это полная ахинея ,не верю я ни в какие уговоры и давление на врачей
Відповісти
Останні новини
У Богатирьової кажуть, що вона не тисне на лікарів Чорновол
26 грудень, 2013, 20:23