Як святкувати Новий рік: поради відомих лучан

Як святкувати Новий рік: поради відомих лучан
Відомі лучани - громадські діячі, актори, журналісти, митці - дали поради щодо святкування Нового року.

Хтось себе заспокоює: буде ближче до свята – вирішу. Але не дарма ж кажуть, що зустріч Нового року – найкращий спогад дитинства, ‒ йдеться в публікації на сайті торгово-розважального комплексу CityPark.

От і поводять всі себе, немов діти: а саме – бояться провести новорічну ніч а) на самоті; б) не в тій компанії; в) провести її нудно; г) провести її, не дотримуючись певних ритуалів (без салату олів’є, не в синій сукні, не подивившись перед тим «Іронію долі» тощо…).

Максим Фраєрман, діджей:

Ось моя порада: неважливо де і як. Головне з коханою людиною…



Володимир Міх, діджей:

Якось, майже 10 років поспіль я святкував новий рік на роботі в нічних клубах. В одній руці келих з шампанським, а в іншій мікрофон - звична картина:) Завжди була якась "спішка", то Дід Мороз не прийшов, то артисти не приїхали... Всяке бувало... З тих часів Новий Рік перестав бути святом яке чекаєш цілий рік, як це було у дитинстві... Думаю, що люди, які причетні до розважальної сфери мене зрозуміють:)

Ситуація змінилась, коли з'явилася власна сім'я. Випити келих шампанського о 00.00, скуштувати старе добре олів'є і піти надвір кататись на санках, запускати феєрверки - ось найкраще свято)) Правда є одна мрія: зустріти НР в одному чарівному місці... але про неї розкажу коли збудеться))) надіюсь в наступному році:)



Ольга Бузулук, громадська активістка, молода мама:

для мене найкраще місце для святкування – це моя сім'я, я останніми роками тільки з нею)



Світлана Органіста, акторка Волинського обласного академічного музично-драматичного театру:


Найкраще місце - там, де ще не святкували ніколи раніш. Завжди святкую дома з рідними, поки не проб"є годинник... А тоді я міняю місце дислокації!



Павло Данильчук, депутат Луцької міської ради:

Хотів би зустріти Новий рік у резиденції "Межигір’я" ;-)



Андрій Тимчук, вокаліст гурту «Флайzzza»:

Найкращим місцем для святкування нового року вважаю те, яке визріває у думках спонтанно (але, звісно, без жорстоких сюрпризів для друзів чи близьких людей:) Хоча все залежить від креативності та компанії - якщо у вас ці складові присутні, то, гадаю, ви і 31 грудня зможете спокійно планувати святкування новорічної ночі :) Якщо ж немає, то тоді, звісно, лишається найпростіший варіант: хата, вогники на ялинці, шампанське в одній руці, пульт в іншій, і храп батьків за стіною :)

Не раджу їхати закордон з коханою (хіба до друзів), бо мої знайомі якось поїхали, винайняли готель і опинилися в заручниках ситуації без пійла і закусок, бо всі супермаркети та більшість барів або не працювали, або були вже заброньовані. Лишалось тільки дивитись телевізор у готелі на іноземній мові:) Минулого року ми з гуртом і працювали, і святкували Новий Рік у Львівській "Криївці" - нам дууууже сподобалось: своя класна атмосфера, шалені люди (як іноземці, так і українці з усіх усюд) та наша потужна компанія!

Тому вітаю усіх з наворочено-різдвяними святами і зичу побільше позитиву, креативу та віри у 2014му! Міцного здоров'я та приємної музики! ;) Будьмо



Вікторія Жуковська, радіоведуча

Зізнаюсь чесно, я не люблю свято Нового року. Чи то через те, що за кілька днів до нього у мене день народження. Чи, можливо, тому, що моя родина більше визнає Різдвяні свята.

Так склалося, що майже кожну новорічну ніч я проводжу не вдома. Найчастіше це робота - святкові вечірки і т.ін.

І вже гарна традиція зустрічати Новий рік у Львові. Якщо ви ще не практикували їхати до іншого міста, а тим паче до вищезгаданого, то я вам раджу! Неймовірна атмосфера, усмішки, сила-силенна людей, величезний ярмарок, ну і, звісно, львівські заклади з їх неперевершеною атмосферою, смаколиками та кавою. Або ж можна зустріти 1 січня з-поміж кількох сотень таких самих туристів, як і ви - вийти на центральну Площу улюбленого міста Лева!

А Різдво святкувати у рідному батьківському домі із найдорожчими людьми!

Веселих, гучних і гарних Вам свят!



Віктор Дембицький, художник:

Для мене традиційно найліпшим місцем залишається дім та затишна компанія) А загалом приємними ще можуть бути теплі місцини Єгипту і спостереження за рибками та аборигенами.



Марія Доманська, журналіст, громадський діяч:

Вважаю, найкраще місце для святкування - не вдома. Тобто у іншому місті, в когось у гостях.



Богдана Стельмах, голова Волинського прес-клубу:

З одного боку, можна щороку кудись їхати з іншого - я люблю новий рік за те, що нарешті можна нікуди не бігти і просто поспати. Новий рік - це той період, коли я відпочиваю раз у рік... з’являється можливість урешті-решт відпочити.



Автор публікації Юлія Стасюк:

Звичайно, відсвяткувати Новий рік можна будь-де. Однак аби це свято стало цікавішим, потрібно вигадати щось цікавіше ніж телевізор і олів’є. Тому прислухайтеся до порад наших героїв, аби новий 2014 рік прийшов позитивно, не зважаючи на будь-які перипетії чи революції...

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Відомі лучани" - ні одий не відомий. Крім Діджея.
Відповісти
ну дуже відомі лучани...

окрім Тіми нікого цікавого нема
Відповісти
Ще б бабу Катю з другого під'їзду включили... Що не стаття то перли...
Відповісти
СОВКИ!!!
Яке може бути святкування в розпал посту.
Дочекайтесь Різдва і святкуйте!
НАШ Новий рік 14 січня.
Відповісти
Останні новини
Як святкувати Новий рік: поради відомих лучан
27 грудень, 2013, 08:54