У МВС пояснили, чому в справі Чорновол на допит кличуть нардепів

У МВС пояснили, чому в справі Чорновол на допит кличуть нардепів
Нардепів кличуть на допит в МВС через інформацію Кагаловського про можливу їхню причетність до побиття Чорновол.

В рамках розслідування кримінального провадження за фактом побиття Тетяни Чорновіл слідством відпрацьовується будь-яка інформація, у тому числі - зі ЗМІ та відкритих джерел, - пише Дзеркало тижня з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

"Слідчими проаналізовано виступ колишнього власника телеканалу "ТВі" Костянтина Кагаловського, в якому він зазначає, що до рейдерського захоплення цього телевізійного каналу причетна особа, що фігурує у справі з приводу побиття Тетяни Чорновіл. Кагаловський зазначає, що до діяльності підозрюваного мають стосунок народні депутати Микола Княжицький і Давид Жванія", - йдеться в повідомленні.

У відомстві відзначили, що виклик на допит у Головне слідче управління МВС України цих народних депутатів пов'язаний із необхідністю з'ясувати інформацію, викладену Кагаловським, зокрема, щодо їх причетності до скоєння кримінального злочину.

Раніше повідомляли про те, що народних депутатів ("Батьківщина") Миколу Княжицького і Віталія Ярему, а також позафракційного Давида Жванію викликано на допит під час розслідування нападу на журналіста, активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл.

Княжицький стверджує, що не має ніякого стосунку до фігурантів справи про побиття журналістки.

За інформацією МВС, один із підозрюваних у нападі на Тетяну Чорновіл Сергій Котенко керував підприємством, якому була підконтрольна телекомпанія "ТВі".

Раніше прес-служба МВС повідомила, що міліція встановила особи трьох осіб, причетних до нападу на журналістку Тетяну Чорновіл, двох з них затримано і з ними проводять слідчі дії.

Нагадаємо, на Тетяну Чорновол напали у ніч з 24 на 25 грудня на Бориспільській трасі. Зараз вона знаходиться у лікарні, у неї струс мозку, зламано ніс, численні гематоми. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Запис відеореєстратора автомобіля Тетяни Чорновіл було оприлюднено в інтернеті у другій половині дня 25 грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жванія ще "той" типчик! Спеціаліст по провокаціях та інших темних справах! Тут з побиттям його "слід", ну і про "отруєння" Ющенка теж ще ніхто не забув!!!
Відповісти
Останні новини
У МВС пояснили, чому в справі Чорновол на допит кличуть нардепів
27 грудень, 2013, 09:23