У чому зустрічати Новий рік: поради луцького модельєра

У чому зустрічати Новий рік: поради луцького модельєра
Луцький дизайнер-модельєр Анна Дідух розповіла про те, що одягнути на зустріч Нового року, аби було красиво, зручно та оригінально.

Також вона спробувала передбачити, що варто чекати від моди-2014, ‒ пише видання Сіті Парк.

Насамперед, каже Анна, у новому році будуть модними два кольори: яскравий синій (ультрамарин) та «глибокий» зелений (колір зеленої пляшки). Якщо ви будете одягнені у ці кольори саме тоді, коли годинник проб’є 12 – вам обов’язково щаститиме.

«Окрім зеленого та синього кольорів в моді буде коричневий. Він більше стосується прикрас. Тому не варто одягати на себе різні стрази, камені, блискітки, а лише прості лаконічні аксесуари. Зокрема дерев’яні – адже наступає рік дерев’яного коня, і вони гарно підкреслять образ», ‒ каже вона.

Аби освіжити старі речі, на думку дизайнера, окрім аксесуарів можна придбати або зробити самому різноманітні дерев’яні ґудзики та пришити на одяг. Тобто, Новий рік потрібно зустріти в яскравому кольорі, але, зазначає Дідух, аж ніяк не в чорному.

«Речі можуть бути різними: сукні, блузи, гарний гольф підібрати під шорти чи спідницю. Не тільки блискуче повинно бути. Головне ‒ це простота. Також можна одягати шкіряні прикраси, але натурального кольору. Якщо ж одягнете щось темне, то підбирайте обов’язково світлі аксесуари під дерево», ‒ радить модельєр.

Анна Дідух розповідає, що в новому році актуальним залишиться такий елемент як баска, з допомогою якої можна коректувати фігуру. Це модне нині віяння було підтримано Крістіаном Діором ще в кінці сорокових років XX століття. А тепер ось – знову повернулося.

«В моді жіночна фігура. І тут головне – правильно підібрати тканину», ‒ каже Дідух.

Із модних новинок можна відмітити таку оздобу як перфорація – це пробиті або вирізані візерунки на шкірі або тканині. Особливо креативним людям дизайнер одягу радить зробити на звичних шкіряних речах витинанки. На її думку, це додасть до образу стилю та індивідуальності.

Щодо чоловіків, то модними будуть штани класичного покрою. «На зиму це штани з кантом із тканини під назвою «кашка», «клітинка» або «ялинка». Взагалі в моді – англійський стиль. Різні піджаки з вшитою жилеткою, з емблемами. Рукави можуть бути підкачаними, а підкладки кольоровими. Головне, щоб весь образ не був «нудним офісним». Він має бути класичним але стильним», ‒ переконує Дідух.

Про себе ж Дідух розповіла, що зустрічатиме Новий рік у сукні зеленого кольору. «Можна сказати навіть, що епатажна. Це сукня із штучного хутра, що пофарбоване у красивий зелений колір», ‒ каже вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піар подруги?
Відповісти
Неудержался. ))))" Це сукня із штучного хутра, що пофарбоване у красивий зелений колір», ‒ каже вона." - " Это мексиканский тушкан.
- Быть этого не может. Вас обманули. Вам дали гораздо лучший мех. Это
шанхайские барсы. Ну да! Барсы! Я узнаю их по оттенку. Видите, как мех играет на солнце!.."(С)
Відповісти
Мамцю рідна, то я кобіта в пір'ях коментує "Стильний Луцьк"? В порівняні з нею, всі ці діти з рубрики таки мегастильні!
Відповісти
"Головне ‒ це простота".....Вашу епатажну сукню штучного хутра, що пофарбоване у красивий зелений колір теж модна вважати простою...????
Відповісти
Так ця сукня Анни досить проста, Ви напевне не бачили її колекцій і тому не знаєте, що у неї є просто розкішні вечірні сукні. Так що ця досить проста.
Відповісти
Ультрамарин – до речі, не яскраво синій.
Можна відкрутити тубу і впевнитись.
По-друге, який Новий рік в розгар Різдвяного посту?
А, "дідухи" на старий Новий рік знадобляться.Як і "обереги" з колядками.
Відповісти
Якщо ти хочеш показати, що ти шось тямиш то перед цим впевнись у цьому. Я маю на увазі про ультрамарин. Зайди на вікіпедію і почитай, розумнику. І якщо ти постиш і святкувати не збираєшся, то це не значить, що всі такі як ти.
Відповісти
Вікіпедія - це хендмейд. Кожен сам її пише і править. Тому посилатися на це джерело є непрофесіно.
Відповісти
І ця людина навчає студентів?????? Оу, політех- ще більше впав в моїх очах.
Відповісти
Останні новини
У чому зустрічати Новий рік: поради луцького модельєра
27 грудень, 2013, 16:01