Луцький свободівець розповів, що робитиме, як стане депутатом

Луцький свободівець розповів, що робитиме, як стане депутатом
Кандидат у депутати Луцької міської ради від опозиційних сил, свободівець Микола Федік каже, що не має жодного бізнесу та відстоюватиме виключно інтереси виборців.

Про це він говорив 27 грудня на чат-конференції інтернет-видання ВолиньPost.

«Я є представником політичної партії ВО «Свобода». І хочеться сказати, що жоден із наших депутатів зі «Свободи» з 2010 року, тобто за час своєї каденції, не представляли і не представляють нічиї бізнесові інтереси. Вони не прихопили собі жодного майна, жодної ділянки. Особистого бізнесу не маю і не збираюся представляти нічиї бізнес-інтереси. Мої пріоритети – насамперед інтереси моїх виборців», – наголосив він.

«Щодо виборчої програми, то я собі за мету поставив продовжити виконання програми мого побратима, покійного Андрія Калахана... Тому мій безпосередній обов’язок і перед виборцями, і перед Андрієм – виконати її до кінця», – сказав свободівець.

Микола Федік розповів, що ідеологією націоналізму він зацікавився у шкільні роки, а у «Свободу» прийшов у 2007 році. До цієї політичної сили його привів саме Андрій Калахан.

«Саме з Андрієм я робив свої перші кроки в партії. З ним я вперше познайомився, коли Андрій стояв у партійному наметі на Театральному майдані. З часом у мене з Андрієм склалися товариські, а згодом і дружні стосунки. Андрій особисто для мене став ідейним натхненником, оскільки він був мудрим не по роках. І тому я вважаю за високу честь продовжити розпочату Андрієм справу», – зазначив він.

«Моїми довіреними особами є мої побратими по партії – керівник фракції «Свобода» у Волинській обласній раді Олександр Пирожик, член виконавчого комітету Луцької міської ради Михайло Щур, а також виборець округу №5 Сергій Калахан, батько покійного Андрія Калахана», – додав кандидат.

Нагадаємо, 12 січня у Луцьку відбудуться проміжні вибори до Луцької міської ради.

Потреба оголосити проміжні вибори виникла у зв’язку зі смертю депутата Андрія Калахана (ВО «Свобода»).

Луцькі осередки опозиційних партій визначилися з єдиним кандидатом на проміжних виборах до Луцької міської ради – ним став голова секретаріату волинської «Свободи» Микола Федік.

Як відомо, у міськраду балотується ще троє кандидатів: Ірина Констанкевич, Віктор Ющенко і Валентин Сінєльніков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він нічого не буде робити, бо він депутатом ніколи не стане. ВО Свобода перетворюється у партію політиканів і крикунів, без жодного уявлення про те як реально треба вирішувати економічні і господарські питання.
Відповісти
питання в нас призначені крепкі гаспадарники.вони мають уявлення та контролюють всі надої.які потім попадають в києв.така система.попитай в клімчука про той доїльний аппарат..як він працює..все в ручному режимі..якій бюджет..яке кру..яка прокуратура..
Відповісти
Так як Вітів - язиком молотити і всім тикати....
Відповісти
http://www.infohome.com.ua/news/9625/img_9625_18.jpg
Відповісти
Коля, піаритись треба на окрузі, а не на ВП!
Іди до людей і бери під боки Вітіва, а то він лазить не знати де?!
Поки ви тут соваєтесь, ваші голоси вже купують.
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=wGac0uzOxNU
Відповісти
Шановний пр я кожен день на окрузі.
Відповісти
Мляво працюєте Миколо.
Газет і вашого натхнення мало.
Давайте туди весь Євромайдан ведіть, пройдіться всім миром по округу. І Бондар, і Гузь, і Майя, і інші хай поагітують за вас. Не там вони концентрують увагу! Не в центрі треба зараз воювати, а всім на вашому 5-му окрузі.
Тиша і млявість на руку олігарху...
Відповісти
моделіруєш...добрими порадами...
Відповісти
Без бабла эти рэволюционерыне плюнут.побэдители
Відповісти
ага, ще один яручик з амбіціями чернецького))
теж по свободі пройшли, перший втік, други печеться бізнесом.
Відповісти
Це хто ж так активно тут працює з кандидатів? Вгадайте з трьох разів. Всі коментарі в одному стилі. А хто стане депутатом, шановний штаб одного кандидата?
Відповісти
А що е в когось сумнив без вариантов
Відповісти
Який народ, така і влада, самі обираємо......
Відповісти
Останні новини
Луцький свободівець розповів, що робитиме, як стане депутатом
27 грудень, 2013, 16:48