У новорічну ніч українці заспівають державний гімн для книги Гіннеса

31 грудня о 23:50 публіка, що збереться на Майдані та Хрещатику, зможе взяти участь у встановлені рекорду з максимальної кількості людей, які одночасно та у одному місці співають державний гімн.

Заявка на реєстрацію у Книзі рекордів Гіннеса вже подана та отримана позитивна відповідь, ‒ повідомляє ТСН.

На сьогодні рекорд одночасного виконання гімну належить Індії, де разом заспівали 121 653 індійці.

На Майдані, в свою чергу, очікується півмільйона святкових українців. Куратором та духовним наставником події стала співачка Руслана, яка за місяць перебування на Майдані виконувала гімн України щоденно і щогодини.

Руслана та представники проекту Книга рекордів Гіннесу запрошують усіх зустріти Новий рік на Майдані і долучитися до найбільшого у світі народного хору. Співачка радить усім охочим прихопити із собою ліхтарики для створення масової ілюмінації на Майдані. На думку Руслани, запалюючи ліхтарик, ми символізуємо наше прагнення до миру та віримо у краще.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну сказали б відразу, що Майдан для постанови рекордів для "книги", а то революція, ганьба, геть... Влаштували на 3 місяці безлад у центрі столиці, а воно виявляється для Гіннеса!:)
Відповісти
ти такий з Києва що аж Любешовом запахло!
Відповісти
Ото і видно, що то трьох рахувати навчився і людей-земляків ображати! Потім ви говорите чому вас інші люди з районів не підтримують? Так ви ведете себе як останні...!!! Мерзотники ви, далі свого носа не бачите і думаєте, що у вашому Луцьку все вирішується? Помиляетесь! Люди в районах більше за вас горлопанів роблять і розуміють що і до чого! Носіться зі своїми йолками, Майданами... а їсти у нас просити будете, а отимаєте дулю!!! Нероби!!!
Відповісти
ми їмо донецький вуголь! му мууу!
Відповісти
А в лесу родилась елочка,слабо?
Відповісти
якщо на ній буде вісіти Яник, то не слабо
Відповісти
"Свідомий українець зобов'язаний бути тупим і дебільним. Якщо свідомий українець не є тупим і дебільним, він автоматично стає жидом або москалем..."
Відповісти
Так ты намного свидомие любого свидомого.
Відповісти
ти жид? москаль?
Відповісти
Останні новини
У новорічну ніч українці заспівають державний гімн для книги Гіннеса
27 грудень, 2013, 18:58