Затриманий в справі побиття Чорновол розказав свою версію подій

Затриманий в справі побиття Чорновол розказав свою версію подій
Фактичний власник авто, на якому їхали нападники на Тетяну Чорновол, розповів свою версію подій.

Сергій Котенко заявив, що невільно став свідком нападу на журналістку, - пише Українська правда з посиланням на Громадське ТБ.

"Я продавав машину, приїхали покупці. Вони кілька днів тому мені дзвонили, і в той день в обід ми домовились зустрітися об 11 на верхній станції метро Хрещатик. Трохи подалі за автобусами", - розповів Котенко-молодший.

"Вони вийшли, сіли, показали права і гроші. Запропонували проїхатись. Я нічого не боюся. Мене спитали, чи можна сісти за кермо. Я сказав, що можна", - розповів він.

За його словами, тих людей звали Роман і Андрій. Їхніх прізвищ він не знає і раніше з ними знайомий не був. Він сів в авто ззаду.

"Вони великі, думаю боксери. З поламаним носом був один - Андрій", - сказав Котенко.

"Ми доїхали до Бориспільської з Харківського шосе. Далі не знаю, нас хтось підрізав, не підрізав. Ми прослідували на бориспільську трасу, повернули праворуч там де приватний сектор. Проїхали по ньому. Ніхто не газував. Проїхали по ньому", - розповів Котенко-молодший.

"Я спитав, куди ми їдемо, вони сказали, що зараз виїдемо. Ми виїхали через заправку дуже швидко, доїхали до розвороту. Вони сказали, що зараз розвернемося і поїдемо назад", - розповів він.

"Я не знаю, хто кого підрізав, але точно був удар з правого баку. Ми когось, чи нас, я не знаю. Я почав кричати: Що ви робите, бо я подумав, що мене розводять, зараз висадять, скажуть, що машина побита, дадуть грошей і скажуть, йти звідти", - зазначив він.

"Я почав кричати, а мені ненормативною лексикою сказали сісти позаду. Я – звичайний хлопець, що я можу зробити. Я собі сів ззаду і за життя боявся", - зазначив Котенко.

Відповідаючи на питання, що було, коли вони вийшли з машини, як довго їх не було, Котенко відповів:

"Кілька секунд. Від 5 до 10 секунд. Потім вони сіли в машину зі словами : "Блін, тьолка. Тобі побили машину – зараз розберемось". Більше ані слова я не чув", - розповів він.

Ми поїхали по трасі, я сидів ззаду, пригнувся і боявся, о мене висадять чи щось зі мною зроблять. Ми заїхали в Бровари з заднього боку. Люди вийшли мовчки і пішли. Я почав кричати, що буду в міліцію дзвонити, вони навіть не обернулись", - додав Котенко.

Він додав, що після цього поїхав до свого друга Андрія (Насіковського – ред.), де вони поговорили, і він ліг спати, а вранці близько 10 години Андрій викликав йому таксі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Машину продає поночі ,дозволяє везти себе незнайомим людям за місто ,ну і логіка .
Відповісти
Это даже не смешно, посадил троих незнакомых в каен (не свой) в 11 вечера и отдал руль. Тест-драйв по селу. Бред в каждом слове.
Відповісти
така брехня ))) фактично вже розколовся, сказав шо був там і здав остальних )
Відповісти
Останні новини
Затриманий в справі побиття Чорновол розказав свою версію подій
27 грудень, 2013, 21:09