Народ України звернеться до Януковича у новорічну ніч

Народ України звернеться до Януковича у новорічну ніч
За п'ять хвилин до Нового року буде транслюватися звернення українського народу до президента України.

Подивитись його можна буде в той же час, коли президент традиційно звертається до народу – о 23:55 31 грудня, – пише Дело.

Трансляція звернення відбудеться на сайті kraplya.com, в ефірі Громадського ТБ, на сайті Дело та інших ресурсах, список яких постійно оновлюється.

«Щороку в новорічну ніч Президент звертається до народу. Судячи з нечисленних заяв Віктора Януковича протягом останніх 5-ти тижнів, сьогодні йому нема чого нам сказати. Настав час говорити народу», – коментують свою ініціативу організатори акції.

За їх словами, у записі звернення взяло участь понад 50 українців з різних регіонів та соціальних верств, які прагнуть змін в державі і тому сьогодні стоять на Майдані. У своїй промові до Президента громадяни торкнулися найбільш знакових моментів року, що минає. Вони розказали якою побачили свою країну в 2013-му.

«Без макіяжу та бутафорії, без порожніх пафосних слів, щиро і відверто українці люди звернулися до гаранта Конституції зі своїм баченням майбутнього держави», – розповідають організатори зйомок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він нє пачує кожнава...
Відповісти
зато він відчує кожнава ))
Відповісти
хто вони...щоб до нього звертатися?!!!
Відповісти
...ти,як бачу,Гогі??? ВОНИ - НАРОД!Правда,що гарант ПРригів, назван нас всіх (в тому числі тебе і твою сім*ю) - КАЗЛАМІ,а один із його ВІРНИХ ПСІВ,похвалився,що РАЗВЄЛІ КАК КАТЯТ... А таким,як ти ЦЕ ПОДОБАЄТЬСЯ???????
Відповісти
Останні новини
Народ України звернеться до Януковича у новорічну ніч
28 грудень, 2013, 17:07