Автомайдан «навідається» до Януковича, Азарова і Рибака

Автомайдан «навідається» до Януковича, Азарова і Рибака
Учасники автопробігу у неділю, 29 грудня, поїдуть до резиденцій президента Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова і спікера Верховної Ради України Володимира Рибака.

Про це на брифінгу в Штабі національного спротиву повідомив голова Політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк, – пише прес-служба політсили.

«Завтра буде автомобільна політична екскурсія. Спочатку в резиденцію президента. Від резиденції президента – в резиденцію спікера. А від спікера – в резиденцію прем'єр-міністра», – сказав він.

За словами Яценюка, учасники автопробігу передадуть «три ключові вимоги українського народу: звільнити невинних, посадити бандитів, відправити уряд у відставку».

«Якщо вони не чують, то ми прийняли рішення на дорозі написати їм ці три вимоги. Коли вони будуть виїжджати, матимуть можливість щодня читати те, що від них вимагає український народ», – підкреслив Яценюк.

«Потім автопробіг повинен повернутися на Майдан і розповісти, як це все відбувалося», – зазначив він.

Нагадаємо, у неділю, 29 грудня, на Майдані Незалежності на 12:00 опозиція скликає шосте Народне віче. Під час нього мають затвердити маніфест ВО «Майдан», який розглянули на раді громадської організації.

Арсеній Яценюк також повідомив, що на раді ВО «Майдан» розглянули програму святкування Нового року: «Будуть українські групи, які приходили на Майдан, підтримували Майдан, які асоціюються з Майданом і які виявили бажання підтримати українців в Новий рік».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їдьте, може машинку спалять десь вночі...
Відповісти
що? вже жахи по ночам мучають?
Відповісти
Там дейсь і яйценюк поряд мешкає, до нього теж завітайте!
Відповісти
А Климчука і Романюка коли відвідаєте волинські демократи, чи так і просите з ошейниками до виборів?
Відповісти
А поряд з Романюком и Клімчуком ще стоїть багато хатинок і набагато крутіших, туди не бажаєте?:) А те що Романюк був банкіром, а Клімчук службовець з багаторічним стажем і вислугами, це вам не говорить про те, що ці люди могли собі на житло заробити?! Оце і видно, які "сведомити" пишуть, які ні в чому не розбираючись, аби бла-бла... То поїдь хатинки Тягнибока і Яйценюка, Турчинова і Ко. провідай!!!:)
Відповісти
Навідаємо всіх. почуєм кожного.
Відповісти
навідай-навідай, там тебе почухають..
Відповісти
почухають язиком мені дупу
Відповісти
хіба що Портніков..
Відповісти
ти з яником.
Відповісти
Існує певна "ієрархія" житла. Згідно неї, якщо Клімчук з Романюком житимуть в латиноамериканських халупах, то тролям, що тут мазюкають, доведеться жити в кротячій норі, чи, у кращому випадку, в собачій будці з блохами.
Відповісти
Заздрість - один з найтяжчих гріхів по Біблії. Якщо заздрісники навіть живуть в палацах, то їх неодмінно чекає собача хатинка з блохами. Заздрість зїдає людину, руйнує здоровя, передчасно старить.
Відповісти
а хто заздрить? де заздрісники?
Відповісти
Останні новини
Автомайдан «навідається» до Януковича, Азарова і Рибака
28 грудень, 2013, 20:38