Луцький гурт записав новорічний сингл

Луцький гурт записав новорічний сингл
Луцький гурт «ФлайzZzа» записав новорічну пісню «Новий Рік у Ріо».

«Пісня, яка добряче лунала би як на бразильському карнавалі, так і у вас вдома, вперше прозвучить наживо в новорічну ніч у Кракові (Польща). Там, за задумом організаторів і часовим розподілом, святкуватимуть новий рік представники чотирьох країн: Польщі, України, Білорусі та Росії. Тобто, зустріч нового року відбудеться чотири рази!» - кажуть в гурті.

Музиканти розповідають, що вокаліст Олександр Іванов кілька років «виношував» ідею пісні, а поштовхом для її реалізації стала пропозиція від українського музиканта Едуарда Приступи долучитись до збірки «Новорічні Пісні’2014».

«Над текстом «Ріо» трішки згодом засіли і решта вокалістів гурту, а от аранжування вперше реалізовував у рамках гурту гітарист Слеп, який кілька років тому замінив попереднього гітариста та аранжувальника Дениса Валяєва. Так само вперше у матеріалі команди зазвучав акордеон – на ньому цього разу заграв давній приятель гурту Олександр П’ятачук», - кажуть в гурті.

«Користуючись нагодою, хочемо побажати Вам усім, друзі, приємних Наворочено-Різдвяних свят! Міцнющого здоров’я, єдності, впевненості, гарних перспектив Україні, шалених успіхів і неймовірних результатів у новому 2014 році!» - додають музиканти.

Завантажити та прослухати пісню можна тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: музика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
драйвово!)
Відповісти
скачав. бомбова пісня.
Відповісти
Останні новини
Луцький гурт записав новорічний сингл
30 грудень, 2013, 10:15