Вибори в Луцьку: невідомі знищують агітаційні листівки

Вибори в Луцьку: невідомі знищують агітаційні листівки
У Луцьку невідомі особи зачищають поштові скриньки в будинках, мешканці яких голосуватимуть на виборах до міськради.

Також хулігани знищують листівки із закликами до лучан проявити громадянську свідомість, не продавати свій голос та не голосувати за кандидатів, які вдаються до підкупу виборців, - пише Вголос з посиланням на мешканців округу.

За словами місцевого мешканця, 28 грудня він побачив як група чоловіків відкривала поштові скриньки по вулиці Баранова та зачищала їх вміст, а також перевіряла чи немає друкованої продукції у воротах садиб.

«Коли я підійшов до мого будинку і перевірив свою поштову скриньку, то побачив, що у ній залишилася лише агітація за кандидата від фонду нардепа Палиці Ірини Констанкевич. Її чомусь ці підозрілі особи не забрали. Іншої агітаційної продукції я не знайшов. Зате помітив недалеко від свого будинку розірвану листівку. Піднявши її, прочитав на ній заклик не продавати свій голос і не підтримувати кандидатів, які вдаються до підкупу виборців. Мене насторожила така вибірковість цих людей, які знищують листівки з правильними гаслами», – розповів він.

Також 28 та 29 грудня невстановлених осіб, які займаються зачищенням округу від листівок із закликами не продавати свій голос, бачили і на інших вулицях. Водночас, зі слів мешканців, характер зачистки цих осіб носить вибірковий характер: знищується саме ці листівки.

Нагадаємо, що проміжні вибори на окрузі №5 відбудуться 12 січня 2014 року. За місце депутата Луцької міськради змагається чотири кандидати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому невідомі? Палиця суне в раду свою людину, а потім і голова міста буде від палиці. Тому й відомо, які гнуси і прислужники нащадка Мойсея це роблять. Тут для такої справи всі методи проходять.
Відповісти
на майдан!!!! репресують листівки!!!
Відповісти
Самі новину створили? Де докази? Не мають про що писати, то розкручують що-небудь і людей будоражать. Я шаную роботу журналістів, але в них теж має бути відповідальність за слово.
Дядько Панас каже, що його душить Янукович і не платить вчасно пенсію, то створіть новину, що Янукович затримує пенсію дядьку Панасу.
Відповісти
сидіть далі в навозі це ваше а мешканці розбируться слободівці куріть
Відповісти
а хто бачив продукцію Констанкевич у себе в скринці? мене закидали свободівці своїм лайном! клеять цей бруд на стовпах, деревах тичуть у скриньки! мені байдуже до політики, а вони все пишуть якийсь брєд. Закумарили! За того Педіка в житті б не голосувала..
Відповісти
не продавайтесь люди добрі!
Відповісти
як не соромно Ірині констанкевич, Проректору з навчально-виховної роботи, завідувачу кафедри української літератури, кандидату філологічних наук, доценту, займатися підкупом виборців? чи це європейські стандарти - купувати виборців?
Відповісти
Яскравий приклад того, як в СНУ використовують студентів... Головними заводилами цієї зачистки є Федчики (один працює на кафедрі політології, другий вчиться на 5-му курсі на спеціальності політологія), що тут може бути дивного? приїхали хлопці з бідних сіл і ось по старій звичці і працють на виборах, точніш роблять все щоб Костанкевич не програла, адже преміальні за премогу кандидата ніхто не відміняв, а ці листівки які вони збирають суттєво понижують шанси кандидатки Палиці на перемогу, яких і так не має, про що і розповів її рідній брат... Тому якщо побачу, що хтось біля мого будинку буде ритись в моїй поштовій скринці, получить арматурою по голівці, і швидкий заробіток перетвориться на швидку медичну допомогу...
Відповісти
Рідний брат Ірини Мирославівни????0_0 комент без підготовки... У неї ж сестра
Відповісти
Побачу як хтось тупцяє на Театральному майдані - проламаю голову)))) хтось буде іти вулицею біля мого будинку - проламаю голову))) хтось подивиться на мене-проламаю голову)))дебілізм не лікується!!!
Відповісти
сьогодні! терміново у Липини на прийом!
Відповісти
оу.. народ, лякає завжди тільки слабкий і немічний! насильство породжує насильство і добра ще ніколи не приводило. Точно, треба Санті лікуватися...
Відповісти
Свобода засрала своїми газетами, агітацією і листівками весь округ, в кожному дворі валяється. І ще будуть вони вякати?
Відповісти
Під псевдонімом Санти хтось ховається ж. Бачиш злочин - телефонуй у міліцію! Знаєш винних викликай міліцію! Але щось мені підказує, що йому й справді в психлікарню треба їхати.
Відповісти
Чого ці дебіли з майдану нарешті невгамуються! Новий рік на носі і Різдво йде, а вони все вибори-вибори! ідіть нафіг зі своїм Федіком чокнутим, маєю і тупими нациками, ми хочемо просто відчути свято. Люди втомились від вашої політики!
Відповісти
Згідний, ПОБЕДУ Ющенко, це наш кандидат!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Якщо Ющенко програє, ми зробимо новий майдан, комуністичний!!! та проведемо перевибори!!!!!
Відповісти
це Анановичі винні. У Федіка вкрали перемогу!
Відповісти
Побачиш хуліганів дзвонив в міліцію, сусідів буди,собаку спускай і бери арматурину побільше..головне шапку Бонапарта не забудь:)
Відповісти
Я теж не бачив агітації за Костанкевич. мені принесіть!!!!!!
Відповісти
А бабло у свободи на вибори з майдану з общака отвечаю скрысили рэволюционэры
Відповісти
Ну це вже повна шизофренія. Один чувак побачив одних людей і одну порвану листівку - і це тенденція для міста. Вас лучани вже навіть не шкода.
Відповісти
Останні новини
Вибори в Луцьку: невідомі знищують агітаційні листівки
30 грудень, 2013, 13:10