У місті на Волині буде вулиця Євромайдан-2013?

У місті на Волині буде вулиця Євромайдан-2013?
Депутати Камінь-Каширської міської ради можуть назвати одну з вулиць на честь Євромайдану, - повідомляють ЗМІ.

У місті планується назвати одну з новоутворених вулиць на честь сьогоднішніх подій: або "вулиця Євромайдан-2013", або "вулиця Героїв Майдану-2013", - пишуть Вісті Каменя з посиланням на власну інформацію.

Також в центрі Каменя-Каширського, на місці металевих щогл з прапорами України та ЄС, облаштують пам'ятний знак, що символізуватиме членство України в Раді Європи.

Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради.

Пропозицію вніс міський голова.

"В зв'язку з останніми подіями, на прохання громадської організації, було встановлено дві щогли де повішені прапор державний і прапор Європейського Союзу (тоді так ми його в рішенні комітету(назвали- ред) ). Але в зв'язку з тим, що зараз неоднозначне відношення до таких подій з сторони правоохоронних органів. Це я кажу прямо, тому що сьогодні наші рішення по підтримці Євромайдану розглядаються в суді, за поданням прокуратури. Тому, щоб виключити усі ці інсинуації, я пропоную встановити там памятний знак про те, що Україна є членом Ради Європи", - зауважив він.

"Це не є політична організація і прапор Ради Європи збігається з прапором ЄС. Ми там його облагородимо, встановимо інформаційну дошку з відповідним написом, нехай буде. В нашому місті дуже мало малих архітектурних форм. Нехай буде - в самому центрі міста такий памятник. Ми вступили в Раду Європи в 1996-му році, ми є 37 державою цього об'єднання. Ми пофарбуємо, благооблаштуємо, поставимо лавочки. Це буде, можливо, єдиний такий памятий знак в Україні", - мовив Василь Бондар.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
приємна новина!
Відповісти
Останні новини
Назвали кращу валюту 2013-го
30 грудень, 2013, 13:40
У місті на Волині буде вулиця Євромайдан-2013?
30 грудень, 2013, 13:21