Дружину волинянина, який загинув у ДТП, залишили без страховки

Дружину волинянина, який загинув у ДТП, залишили без страховки
Жінці водія-волинянина, який загинув в аварії на Рівненщині, не виплачуватимуть страхової компенсації.

Відповідне рішення ухвалила комісія в складі: інспектора з розслідування нещасних випадків територіального управління держгірпромнагляду, страхового експерта, начальника відділу розвитку інфраструктури, будівництва та ЖКГ Луцької райдержадміністрації та голови профспілок автомобілістів, - пише ТРК "Аверс".

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада. Водій помер на місці пригоди, дев’ятьох пасажирів з травмами різного ступеню важкості госпіталізували до Рівненської центральної лікарні.

Вдова та три доньки після трагедії змушенні доводити, що вони таки дійсно постраждали, а фірма, на якій працював батько та чоловік, мусить хоча би якось відшкодувати втрату.

«Від керівництва фірми, де працював водій Медведчук Олексій ідеться те, що він був не на виробництві, тобто не по роботі, сам взяв машину, набрав людей і поїхав. Зараз вирішується питання, чи це було поза виробництвом, чи це було на виробництві», - розповіла донька покійного водія Іванна Медведчук.

Цікаво, що в комісію ввійшла і Людмила Пташкіна - керівника фірми, на якій працював загиблий водій, а вона, очевидно, зацікавлена особа. Бізнес-вумен переконує інших членів комісії: про поїздку підлеглого у відрядження не знала і дозвіл на це не давала.

«Чому він не набрав мене, не сказав - Людмила Олександрівна - є замовлення, будь ласка давайте оформимо договір, і люди шоб могли проплатити?», - запитала вона.

Натомість адвокат Олесь Ніколаєнко мовив: «Кому належить транспортний засіб? - Пташкіній. Чому власник транспортного засобу не звернувся в правоохоронні органи про зникнення транспортного засобу?».

«Ознайомившись із всіма обставинами даного випадку я вважаю, що людина взяла самовільно транспорт в особистих цілях, не повідомивши про це підприємця, захотіла, можливо, заробити», - зазначила головний страховий експерт відділення ВД ФССНВ у місті Луцьку Катерина Фураєва.

Начальник відділу розвитку інфраструктури, ЖКГ та будівництва Луцької райдержадміністрації Сергій Дмитрук поцікавився: «Як могло статись, що без дозволу власника могли взяти автомобіль. Машина не охоронялась? - Нє, вона охоронялась. Вона стояла на території автобусного парку, але ключі були у водія. Там є в заходах - посилити контроль саме за випуском».

Тому висновок комісії: водій помер не під час виконання професійних обов’язків і сім’я загиблого водія залишилась без страхової компенсації. А діти не отримують пенсію по втраті годувальника. Кажуть, що договір про працевлаштування був розірваний за їхніми спинами та ще й із затримкою.

Родичі загиблого водія збираються оскаржувати рішення комісії держірпромнагляду у суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Страхування в україні є фікція.
Все робиться страховою, щоб не платити практично у 100% випадків.
Платять тим, хто не здається і йде до кінця.
Відповісти
Адвокат Олесь Ніколаєнко шахрай! Немає нічого дивного з того, що ці нещасні жіночки отримали відмову у страховому відшкодуванні, оскільки їх представляв такий "чудовий" адвокат-алкоголік. Працює він з не менш сумнозвісно відомим екс адвокатом (позбавили свідоцтва за підробку рішення) Поліщуком Віталієм. Міняйте адвоката, звертайтесь в суд і все буде гараздю
Відповісти
а звідки така інфа про Адвокатів, я зверталась за послугами...і все було вирішено на 100%...
Відповісти
хай всіх Бог береже від таких "спеців",як Поліщук Віталій і Ніколаєнко Олесь! Шахраї,брехуни і алкота! Їм ще все вренеться за їхні "діяння"!
Відповісти
Останні новини
Дружину волинянина, який загинув у ДТП, залишили без страховки
30 грудень, 2013, 15:47