Як святкуватимуть Новий рік на Майдані

Як святкуватимуть Новий рік на Майдані
На Майдані Незалежності у Києві відбудеться святкування «барикадного» Нового року.

Розпочнеться воно о 21:00, ‒ повідомляє Дзеркало тижня.

«Замість того, щоб дивитися нудне і брехливе новорічне привітання Януковича ‒ виходьте на Майдан. Щирість, відкритість, чудову енергетику, неймовірний драйв, дух єднання і братерства ‒ гарантуємо!» ‒ повідомили організатори Євромайдану у соцмережах.

«У новорічну ніч виступить перша двадцятка українських рок-гуртів, які до цього постійно брали участь в житті Майдану», ‒ повідомляв раніше народний депутат (позафракційний) Олесь Доній.

Святкування Нового року на Майдані розпочнеться о 21:00, а о 23:50 присутні тут українці спробують встановити світовий рекорд у виконанні національного гімну.

Українцям зі сцени покажуть «зоряний вертеп», в якому візьмуть участь понад 20 політиків, музикантів, журналістів та громадських діячів. Зокрема, одного з царів зіграє народний депутат («Батьківщина») Володимир Ар’єв, солдата ‒ лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський, а «тітушок» ‒ музиканти «ТНМК» Фоззі та Фагот.

Як відомо, 27 грудня українці записали новорічне звернення до президента Віктора Януковича, трансляція якого відбудеться у вівторок, 31 грудня, о 23:55.

Також комендант Будинку профспілок Михайло Блавацький заявляв, що в новорічну ніч на центральній площі Києва можуть зібратися до мільйона людей, яких пригостять безалкогольним шампанським та цукерками.

Окрім того, молодіжне крило Майдану має намір організувати заходи «святкова листівка з Майдану». З цією метою на Майдані буде організовано місце, де всі користувачі соціальних мереж зможуть познайомитися, а також сфотографуватися на фоні символу Майдану«дідусь Майдану». Фотографію будуть відразу ж виставляти на спеціальну сторінку у Facebook.

Також відомо про те, що 31 грудня наземний транспорт буде працювати до другої години ночі, метрополітен на годину довше, ніж зазвичай ‒ до 01:00. Минулого Нового року метро працювало до 04:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А першу двадцятку рок-гурті хто визначав - Доній?:)
Шо попало!:)
Відповісти
при таком вложении денег-такое унылое г..о. всех адекватных с наступающим .
Відповісти
творчість васі обломова вражає.особєнно єслі вщітать что он живьот у вас.вася обломов гугл.унилоє гавно.вся епоха путіна водной пєснє.Українці,наберіть в гугл то дійсно шедеврально.-вася обломов.унылое говно
Відповісти
Це буде неймовірна ніч і найкраще свято для всієї України!
Відповісти
Останні новини
Як святкуватимуть Новий рік на Майдані
31 грудень, 2013, 09:33