Підсумки 2013: резонансні аварії року

Підсумки 2013: резонансні аварії року
У 2012 році у дорожньо-транспортних пригодах на Волині загинуло 106 людей.

Поки що подібної статистики за 2013 рік ми не маємо. Утім впродовж усього року ВолиньPost’у, на жаль, доводилося писати про чималу кількість аварій.

Сподіваємося, що у наступному році ми вкрай рідко повідомлятимемо сумні новини і закликаємо усіх - і водіїв, і піщшоходів - бути дуже обережними на дорогах.

Смертельна аварія на трасі Луцьк-Ковель

Вранці 11 липня поблизу села Воля Любитівського Ковельського району зіткнулися два автобуси. Один автобус перевозив дітей із Білорусі на відпочинок до Болгарії. Другий автобус перевозив пасажирів до урочища Гряда Шацького району з Луцька. Внаслідок аварії загинули 9 людей.

Поїзд переїхав людей

У Луцьку під колеса поїзда потрапило дві людини. Вони загинули на місці. НП сталася на несанкціонованому переході під шляхопроводом на вулиці Ківерцівській 25 грудня.

Дитина загинула в аварії на дорозі

У Луцьку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів ввечері 5 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула 3-річна дитина. Мати з дитиною переходили дорогу не на пішохідному переході.

Ніж до горла: чоловік зі зброєю викрав таксі і влаштував аварію

У Луцьку ввечері 12 листопада трапилися аварія із майже детективним сюжетом: чоловік викрав таксі й намагався втекти. Гонки тривали від кінотеатру «Промінь» до вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, де викрадач таксі зіткнувся з іншими автівками. Тут же неадекватного чоловіка спіймали.

Дівчина загинула у страшній аварії

Ввечері 7 грудня приблизно у Луцьку біля автозаправки трапилася страшна аварія, у якій загинула дівчина.

Смертельна аварія у Ковелі

У Ковелі автомобіль «Тойота Камрі» на шаленій швидкості врізався в припарковану на узбіччі вантажівку, після чого легковик спалахнув. Пригода трапилася ввечері 19 жовтня на вулиці Незалежності. Пасажир отримав травму не сумісну з життям.



Луцькі баскетболісти потрапили в смертельну аварію на Рівненщині

Бус із луцькими баскетболістами 27 листопада розбився в Обарові на Рівненщині, врізавшись у вантажівку. Водій загинув на місці, декілька спортсменів отримали дуже важкі травми.

Страшна аварія на Волині: загинули діти

На дорозі між Луцьком і Ковелем сталася аварія: легковий автомобіль зіткнувся з вантажним, через що загинуло троє людей, серед яких 5-річна дитина. Трагедія сталася ввечері 6 липня поблизу села Брище Луцького району.

У селі під Луцьком - смертельна аварія

У селі Струмівка Луцького району 9 грудня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув 51-річний чоловік. Чоловік переходив проїжджу частину поза пішохідним переходом.

Смертельне зіткнення: мікроавтобус і молоковоз

Аварія трапилася 28 листопада поблизу села Війниця Локачинського району. Зіткнулися мікроавтобус, який їхав у напрямку Луцька, і молоковоз, що їхав на зустріч бусу. Від отриманих травм шофер мікроавтобуса загинув.

У Луцьку ‒ карколомна потрійна аварія

У Луцьку 26 грудня на проспекті Перемоги сталася аварія – одне із трьох авто перекинулося.

Аварія за участю волинського нардепа

На автодорозі Луцьк ‒ Ковель 11 червня трапилася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої механічних ушкоджень зазнали три транспортні засоби. Серед машин – авто депутата Верховної Ради України Валерія Чернякова.

У Луцьку в аварії перевернулася «швидка»

ДТП трапилася у Луцьку 11 жовтня вранці. Авто «ВАЗ 2110» «влетіло» у швидку на перехресті на вулиці Дубнівській біля АЗС «Лукойл». Від удару карета «швидкої допомоги» перекинулася.



Легковик «влетів» під вантажівку

У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого 29 листопада трапилася дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль Dacia Logan зіткнувся з вантажівкою Renault Mack, буквально влетівши їй під причіп і зім’явши свою передню частину. Водій легковика травмований.

Машина розтрощила стовп, вулиця – без світла

У Луцьку на вулиці Чернишевського ввечері 25 жовтня трапилася автомобільна аварія: автівка розтрощила одну з електроопор. Через це частина вулиці Чернишевського залишилася без зовнішнього освітлення.

Аварія у Луцьку: легковик влетів у маршрутку

У Луцьку на проспекті Волі 2 липня трапилася автомобільна аварія: авто Audi А 100 виїхав на зустрічну смугу та врізався у пасажирський автобус «Богдан».

На Волині впав літак, двоє людей загинули

Поблизу села Скулин, що у Ковельському районі на Волині, вранці 10 жовтня впав літак. Двоє людей, що були в «кукурузнику», загинули.

Труп загиблого в аварії викинули біля школи

У Камені-Каширському 8 липня водій легковика збив велосипедиста і викинув понівечене тіло того біля школи №2, за півтора кілометра від місця ДТП.



На Волині колишній міліціонер вчинив аварію

ДТП, в якій постраждала 3-річна дитина, трапилася на автодорозі Київ ‒ Ковель ‒ Ягодин у червні. 42-річний ковельчанин, колишній міліціонер, на своєму авто виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із легковиком.

Смертельна аварія за участі священиків

В ніч на 21 квітня на Волині сталася автопригода, в якій загинув 49-річний чоловік. Його авто зіткнулося з автомобілем, у якому було духовенство. Натомість винуватці аварії, авто яких відлетіло в ліс, спочатку втекли з місця пригоди.

BMW на швидкості протаранила міст і впала в річку

У Камені-Каширському трапилася аварія, внаслідок якої іномарка злетіла з мосту прямо в річку. У ДТП, яке трапилося ще 13 січня, потрапив 25-річний мешканець села Мельники-Мостище.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
13 грудня джип БМВ на проспекті волі о 24 годині ночі влетів у тойоту авенсіс і від удару заїхав у магазин алло, навпроти перлини.
і так все тихо замялося...
Відповісти
Щоб наступного року в підсупках такого плану було меньше новин...
Відповісти
Останні новини
Підсумки 2013: резонансні аварії року
31 грудень, 2013, 13:42
Підсумки 2013: курйози року
31 грудень, 2013, 13:12