Волинські правоохоронці знайшли «викрадену» дівчину. ФОТО

Волинські правоохоронці знайшли «викрадену» дівчину. ФОТО
Дівчину, яку нібито викрали невідомі, вдалося знайти волинським міліціонерам.

Із заявою про зникнення дівчини, яка жила в Києві, до правоохоронців звернулися батьки, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

У результаті працівники міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. А через кілька днів батькам на мобільний телефон надійшло повідомлення про те, що доньку викрали і необхідно заплатити викуп, якщо хочуть побачити її живою і здоровою.

Київські міліціонери розіслали орієнтування та націлили на її пошуки правоохоронців усієї країни. Отримавши оперативну інформацію про те, що зловмисники перебувають на Волині, місцеві правоохоронці взялися до справи: провели оперативно-пошукові заходи і встановили місце перебування порушників. Потім створили групу затримання і поїхали до місцевого готелю.

«Не гаючи ні хвилини, працівники міліції вирушили визволяти жертву, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – При затриманні разом із дівчиною в готельному номері були двоє молодиків, один із яких – неповнолітній».

З’ясувалося, що насправді ніхто нікого не викрадав: дівчина разом зі своїм хлопцем та товаришем прибула на Волинь. Коли у них закінчилися заощадження, не вигадали нічого іншого, як шляхом шантажу роздобути гроші у батьків.

Під час спілкування із правоохоронцями «жертва» розповіла, що сама вигадала такий спосіб отримання грошей. Згодом одумалася і хотіла повідомити мамі про те, що з нею все гаразд, однак не мала такої можливості.

Псевдопостраждалу разом із «викрадачами» передали столичним працівникам міліції, адже фігуранти цієї детективної історії обґрунтовано підозрюються у скоєнні грабежів на території Києва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
во дебіли. гигиги
Відповісти
Останні новини
Волинські правоохоронці знайшли «викрадену» дівчину. ФОТО
31 грудень, 2013, 14:16