Сімейний підряд по-Луцьки: подружжя «штампувало» горілку в підвалі. ФОТО

Сімейний підряд по-Луцьки: подружжя «штампувало» горілку в підвалі. ФОТО
Кілька місяців подружжя займалося виготовленням підпільної горілки відомих виробників.

Звичайний спирт вони розводили та розливали у пляшки, а після цього клеїли етикетки та акцизні марки. Працювали так, щоби потенційний покупець не міг відрізнити підробку від оригіналу, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці встановили, що незаконною діяльністю займалося подружжя. Чоловік із дружиною вирішили такою незаконною діяльністю поповнити свій сімейний бюджет.

Вони орендували для бізнесу будинок в одному із сіл Ківерцівського району. А під час досудового розслідування встановили, що схожий підпільних горілчаний цех «підприємці» тримали ще й на території Луцького району.

Своєю діяльністю займалися в основному вночі, щоби ніхто із сусідів не знав, чим вони заробляють на життя.

«Під час обшуку в будинку виявили все необхідне для роботи: бочки зі спиртом, спиртометри, пусті пляшки, фільтр та насос, каністри із різними рідинами, пристрій для миття пляшок, етикетки відомих виробників, підроблені акцизні марки та фен для їхнього висушування уже на пляшці», – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Щадило.

Спільники розводили спирт із дистильованою водою, додавали оцтову кислоту і цукор та розливали по пляшках ємністю 0,5 літра. В результаті із 200 літрів етилового спирту виходило понад 500 літрів готової горілки.

Тож, працівники міліції вилучили із незаконного обігу 532 пляшки із готовою для продажу продукцією, 321 – без наклеєних етикеток і більше 2000 підроблених марок акцизного збору.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та 2. ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не ділилисьз манданом...А треба було підтримати.
Відповісти
http://podrobnosti.ua/kaleidoscope/2013/12/31/951126.html
Відповісти
і до чого ти це написав ???????????????
Відповісти
на фотках чоловік нормальний з галстуком а де фотожінки
Відповісти
Ага,розкрили вбивство Кенеді!З мєнтами не поділився чолов'яга,от вони його і спалили.Та таких "заводів" десятки по області.У Ковелі цілі лінії розливу працюють.Ґандони всі!
Відповісти
Останні новини
Сімейний підряд по-Луцьки: подружжя «штампувало» горілку в підвалі. ФОТО
31 грудень, 2013, 15:53