У ЄС наголошують на різниці між одностатевими шлюбами та дискримінацією геїв

У ЄС наголошують на різниці між одностатевими шлюбами та дискримінацією геїв
Представництво Євросоюзу в Україні вчергове наголошує на тому, що не ЄС не вимагав і не вимагає від офіційного Києва легалізації одностатевих шлюбів.

У відповідному повідомленні, оприлюдненому в ЗМІ, пояснюється, що всі питання шлюбного законодавства належать до компетенції національних урядів країн-членів ЄС, і керівні органи європейської спільноти не мають наміру в це втручатися, - пише ТСН.

"Тоді як деякі члени ЄС вирішили узаконити одностатеві шлюби, в інших шлюб визначається як союз між чоловіком і жінкою", - пояснили автори документу.

Разом із тим, у тексті наголошується на неприпустимості будь-якої дискримінації людини на підставі її інакшості – кольору шкіри, віку, походження, віросповідання, соціального статусу, політичних поглядів, сексуальної орієнтації тощо.

"Україна погодила з ЄС низку законів, які мають бути ухвалені з метою забезпечення лібералізації візового режиму. Туди включено закони проти дискримінації, але вони не мають нічого спільного з правилами, що регулюють шлюбні відносини", – йдеться в повідомленні представництва Євросоюзу.

У Євросоюзі наголошують, що останнім часом відносини України та ЄС стали предметом низки публічних коментарів, і деякі згадані цифри неточно відображають справжні вигоди, які Угода про асоціацію принесла б Україні, й існують серйозні непорозуміння про ступінь повноважень ЄС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЄС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
геї і підарасти це зовсім різні речі!
Геї нормальні люди, наіть нормальніші за декого з нас.
А от підарасти, такі як Яник і Азіров, Пшунка з Клювом, то справді підарасти!
Відповісти
Нас переконують, що Педіки не = геям. Вони кращі.
Нас переконують, що БЮТівці не = ПР. Вони кращі.
Нас переконують, що Одна гидота краща від іншої.
Відповісти
Заёрзали гейропейцы)))) Только опять почему-то не говорят о том, что легализация педерастов требуется не для подписания т.н. "евроассоциации", а лишь для смягчения визового режима для украинцев - что выглядит ещё более циннично ))))
Відповісти
ти бовдур!
Єс взагалі це не вимагає!
Відповісти
про легалізацію і слова не було!
Відповісти
голубе лоббі нагинеє всю Європу, але Європи їм вже мало. пора і за папуасів братись. ось скажіть хтось знає про випадок переслідування ОТАКИХ в Луцьку ?
нема такого, але закон ( по логіці єврочиновників-314) треба негайно запровадити!!!
Відповісти
Останні новини
У ЄС наголошують на різниці між одностатевими шлюбами та дискримінацією геїв
01 січень, 2014, 11:17